bojan87":26m84m08 je napisao(la):Jedno pitanje, i sto su na kraju jedino pristup mostu iz pravca sajma pravili od celicne kostukcije ? bilo im je toliko oglavu da zavrse brze, ili ima neki konkretniji razlog ?
GOJE":33qwn238 je napisao(la):Kakav je to avanturistički duh? Pravi avanturista bi sačekao tramvaje.relja":33qwn238 je napisao(la):Da mi je samo da se jednom sjurim ovuda pre nego što puste tramvaje...
GOJE":1v13i6hb je napisao(la):Kakav je to avanturistički duh? Pravi avanturista bi sačekao tramvaje.relja":1v13i6hb je napisao(la):Da mi je samo da se jednom sjurim ovuda pre nego što puste tramvaje...
Jedini razlog koji vidim je da su morali zbog ubrzanja radova jer je tako brze graditi celikom.Dok nisam siguran i da li je jeftinijie,samo znam da je skuplje odrzavati celicnu konstrukciju umesto betonske.bojan87":1qsql6y5 je napisao(la):Ali mi idalje ne ide u glavu, da su sve ostale prilazne rampe radjene od betona i da je jedino ova radjena od celika. Za sada su nebrojano puta presli prugu betonom, pa mi nije jasna logika da samo jednom predju celikom. Ok ako je to zbog toga sto ce biti najmanje opterecena, ili da je radjeno zbog toga sto u tom slucaju treba manje stubova.
Jedino mi je glupo ako su to radili samo da bi uspeli da puste most u promet 1.1.2012.