relja":3jedjrk6 je napisao(la):@ spaciotete
"honey"? Nemoj da te čuje ona tvoja što iz vode otpetljava propelere vanbrodskih motora.
Vesti :: Beograd
Radovi u Jurija Gagarina »
24. Januar -> 25. Januar, Izvor : Studio B, Komentari: 0 komentari
Zbog postavljanja nove kišne kanalizacije u Ulici Jurija Gagarina, na deonici od raskrsnice sa Ulicom proleterske solidarnosti do raskrsnice sa Ulicom Vladimira Popovića, do 15. februara posebna organizacija saobraćaja.
Od 25. januara do 15. februara za saobraćaj je zatvorena srednja i leva saobraćajna traka ka Ulici proletreske solidarnosti, smer ka novobeogradskim blokovima, a od 15. do 23. februara za saobraćaj će biti zatvorena srednja i desna saobraćajna traka ka Ulici proleterske solidarnosti, smer ka novobeogradskim blokovima.
Od 23. februara do 14. marta biće zatvorena srednja i leva saobraćajna traka ka „Sava centru", smer ka mostu „Gazela", dok će od 14. do 22. marta za saobraćaj biti zatvorena srednja i desna saobraćajna traka ka „Sava centru", smer ka mostu „Gazela".
Za vreme radova neće biti izmenjen režim rada linija javnog gradskog saobraćaja. Stajalište „Blok 42" u smeru ka mostu „Gazela" biće privremeno izmešteno u Ulicu savski nasip, pre raskrsnice sa Ulicom proleterske solidarnosti, i po završetku radova biće vraćeno na prvobitnu lokaciju.
relja":2j5cjnu8 je napisao(la):U pravu si, nema ništa, ali se na samom špicu nalazi nova zgrada jedličarskog kluba Partizan.
Taj komad zemlje je širok od 130 do 50 metara, i na njemu se nalazi put koji vodi do špica.
Na stranu dimenzije i nosivost zemljišta na tom mestu (rečni nanosi) ali se pored nalazi Novi železnički most. Vozovi prave buku, a usput - lokomotive se u neposrednoj blizini oglašavaju sirenama pred ulazak u stanicu NBG.
Bilo bi lepo da se i taj deo obale uredi sa šetalištem... samo što će time "ukrasti" još par desetina metara od korita Save
KomsijaBg":2co0igk1 je napisao(la):Sve, sve, ali Plan plus još uvek nije ucrtao novi Most na Adi!
Već vidim vest na Njuzu.net-u: "Na Plan Plus-u svečano otvaranje Mosta na Adi u ponoć"
Boban":ext71x8n je napisao(la):ee da, zeleznicki jeste blizu. to sad tek vidim. dobro moze "moja filmharmonija" da se priblizi jos novom mostu, ali koliko vidim tu postoji neki objekat, jel da? ali ako je sirina zemlje samo 130m to je ipak malo knap...
pa ok, nek naprave onda to setaliste. mislim steta ako se sve ostavi ovako....moze to lepse!
Ronche":1f5az3tl je napisao(la):KomsijaBg":1f5az3tl je napisao(la):Sve, sve, ali Plan plus još uvek nije ucrtao novi Most na Adi!
Već vidim vest na Njuzu.net-u: "Na Plan Plus-u svečano otvaranje Mosta na Adi u ponoć"
Plan Plus ažurira mape na svakih 6 meseci, što znači da bi u narednih mesec-dva trebao da se pojavi i most preko Ade. Meni je recimo interesantno to što Infograd koji ažuriranje vrši svakog meseca, još nije ucrtao novi most na mapu grada (poslednja verzija je januar 2012.)
MilisaV":doqbdqp1 je napisao(la):ja želim i makar tunel do auto komande.
Skromno i nerealno.Dve tunelske cevi+izlazi za evakuaciju,nekih 50tak miliona eura.Necemo skoro gledati taj film.MilisaV":1qagn8gk je napisao(la):ja želim i makar tunel do auto komande.
JohnyBgood":18zv3nm0 je napisao(la):PS Sto se tice lokacije filharmonije, to bi ipak trebalo da bude na lokaciji do koje je relativno lako stici i javnim i privatnim prevozom iz drugih delova grada. Drugo, u mnogo centralnijim delovima Beograda ima zapustenih rupa i rupetina koje najzad treba popunjavati, izmedju ostalog, i raznim atraktivnim sadrzajima tog tipa. Ja sam za to da svakako bude nizvodno od Gazele, bilo sa leve ili sa desne strane Save. Grad koji ima RUPE i po knez Mihajlovoj, i na Trgu Republike, i na Slaviji treba malo da se zapita na sta mu lici centar. Ne kazem da filharmoniju treba ugurati bas na jedno od tih mesta nego samo kao ilustraciju na sta nam lice delovi grada u samom centru pored kojih hiljade svaki dan prolaze. Znaci mesta koja su centralna, do njih je lako doci (tramvajem, trolom, busom) a izgledaju kao da je II Sv. rat zavrsen juce. Sramota je da ti to stoji tako dok ti nasipas nesto i pravis prostor na jednom laktu koji se useca u reku. To je nesto sto treba da rade Tokijo ili Singapur koji vise nemaju gde a ne Beograd koji je ogromnim delom ZAPUSTEN.
vucko":dr42nlr3 je napisao(la):Skromno i nerealno.Dve tunelske cevi+izlazi za evakuaciju,nekih 50tak miliona eura.Necemo skoro gledati taj film.MilisaV":dr42nlr3 je napisao(la):ja želim i makar tunel do auto komande.
Hoće li biti nekih slika kada to završe?!relja":jo9c8r90 je napisao(la):Pljušti kiša, pa se na kamerama jedva nazire da su u toku radovi na uređenju špica Ade.
Kamioni istovaruju zemlju (ili kamen, ne razaznaje se zbog mokrog kućišta kamere).