relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 18.883
MilisaV":357h8ar5 je napisao(la):Sawovsky":357h8ar5 je napisao(la):MilisaV":357h8ar5 je napisao(la):nis da je pametan sam bi preselio skladište i od tog prostora napravio novi stambeno poslovni kompleks i tako uzeo extra kintu.
Pa i nije baš neka lokacija za život, svojevremeno sam živeo na kraju Sarajevske, imao sam pogled na gazelu, i u špicevima mi uopte nije bilo svejedno zbog buke i gasova, mogu da zamislim kako bi bilo živeti pored ovolike raskrsnice koja se uliva na most.
to bi se rešilo tako da bi poslovne zgrade gledale ka ulici, a stambeni deo unutar kompleksa i na hipoodrom, košutnjak....
relja":357h8ar5 je napisao(la):To je skladište, a ne rafinerija. Tu se nalazi još od pre Drugog svetskog rata (Shell-ovo skladište) i ako sam ja dobro shavtio, tu se istače gorivo sa šlepova i železničkih kompozicija kako bi se kamionima-cisternama razvozilo do benzinskih pumpi.
Ako ništa drugo, bar se nalazi nizvodno od kupališta i vodoizvorišta default/tongue
Sve bi bilo bolje da se pristupilo gradnji po nekom redu, ali šta je, tu je...
tada je zgrada BIGZ-a bila sam kraj grada, tako da je tada to bila sasvim logična lokacija.
danas drugo vreme, druga lokacija....
Ja sam mislio na izgradnju saobraćajnica tako da se prilagode postojećim objektima, a ti objekti će na kraju morati da se uklone, upravo zbog saobraćajnica.