Ramirez":23gibv3c je napisao(la):
Ja nikako da svarim da je pola ovog foruma zapravo srecno oko celog Most na Adi projekta. Ok, kapiram da ste svi zaljubljenici u struk(e)u i da ste zbog toga gladni velikih projekata u svojoj okolini, itd, sve je to razumnjivo. Ali u kom balonu morate biti kad vas nije briga kolko kosta? Od cijih para se to gradi? Mislim ono, to su najosnovnije stvari, a polovini ovde je to nevazno.
О коме ти причаш? О чему? Јел ико од критичара заправо чита шта ми "имбецили" пишемо? Да ли ви, критичари знате ишта да искритикујете а да се аргументима не дискредитујете у истој реченици? Да ли ико од критичара заправо зна да критикује?
Углавном лупетате глупости, занешени, заиста морам рећи:
мржњом
Како другачије окарактерисати ових твојих пар реченица? Чиста заслепљеност мржњом.
Јер, да ниси засепљен, увидео би следеће "ситнице":
1.
.....Ja nikako da svarim da je pola ovog foruma zapravo srecno oko celog Most na Adi projekta....
Нико није срећан због целог пројекта, јер је пун малверзација, лоших решења које критикују сви, од почетка теме.
2.
....Ali u kom balonu morate biti kad vas nije briga kolko kosta?....
Све нас је брига. Сви смо данима галамили око подизања кредита за убрзање радова нпр. Па око спуцаних милиона због непотребног дуплог железничког чвора....итд...
3.
....Od cijih para se to gradi? Mislim ono, to su najosnovnije stvari, a polovini ovde je to nevazno.....
Мислим да не постоји особа која од почетка овог пројекта није изговорила барем неку примедбу о трошењу нашег новца.
На крају,
да ли је могуће да је толико људи овде нападнуто да су имбецили, идолопоклоници власти, само зато, што реагују на потпуно неадекватна поређења "свевидећих"? Да ли сте увидели да нико овде није глуп, или "заљубљен" у мост. Само смо реаговали на претенциозна чиста опозициона страначка поређења која везе немају са здравом логиком....али.....Хвала вам, што сте нам тако дивним и аргументованим поређењима отворили очи, мана имбецилима. Хвала вам, не знам, шта бисмо без вас.
Ramirez":23gibv3c je napisao(la):
Most je izgradjen i tu nema nazad, nazalost.
СА оваквим ставом, ћемо далеко у будућности дотерати. Тешко нама.