@toshke
Izvini druže, nisam u opšte na tebe ni mislio niti sam imao nameru tebi da se obratim. Tvoja poruka je bila ispred, pa sam se samo nadovezao i nastavio u "fazonu".
Inače, da pojasnim, da ne bi bilo zabune. Uvod je u fazonu svih onih "stručnjaka", "arhitektata" i "inženjera" koji sve znaju najbolje, za sve imaju zamerku, sve bi oni boje uradili. Zbog takvih "stručnjaka" i njihovih stručnih stavova sam to i napisao.
A što se politike tiče: Politika me savršeno ne zanima! Sere mi se od svih vas koji prozivate ovog ili onog političara, spominjete žute, crvene, plave, narandžaste,.. pa onda Đileta, Vuleta, Mrleta,... i iznosite još svoje "stavove" o njima, pa ko je koliko ukrao, pa ovo pa ono. Zabole me! Ja tu ništa ne mogu da promenim (jel vi možete?). Niti me interesuje. Ono što mogu da uradim, je da na je*******enim (neću da stavim h umesto j) izborima koje već uveliko spominjete (i smarate sa istim, jer to ovde nije tema), zaokružim onoga koga ja mislim da treba. A ko će to biti, to je moja lična stvar, i ne tiče se nikoga osim mene.
A na ovaj forum sam se prijavio da bih sa vama podelio po koju sliku ili eventualno informaciju, a forum sam pratio i pre nego što sam se prijavio i to iz istog razloga, da vidim slike i pročitam neku informaciju.
Svoje "komentare" sam počeo da dajem jer mi se smučilo da po nekoliko strana čitam gomile gluposti, nazovi kritike i svačijih "stavova" koji su prepuni mržnje. Znam da to ništa neće promeniti na ovom forumu, al' ko ga je********.