kumkat":3jq2r9bh je napisao(la):
nova":1ajzvnmk je napisao(la):Hmmm, a kredit za ubrzanje radova... Evo priznajem pojma nemam, jel može neko stručan da objasni opravdanost istog.
GOJE":umgp4ths je napisao(la):Potpuno je jasno da se radi o ubrzanju radova na petlji Radnička ili Gagarin, kako se ne bi desila situacija da se završi most (kao onaj u Valjevu), bez pristupnih puteva.
Па не знају у чијој је надлежности, да ли трафоа на НБГ-у или са оног на Чукарици....karim":30lm71c2 je napisao(la):kumkat":30lm71c2 je napisao(la):
Jos uvek imamo zonu sumraka na sredini, fali onih 5-6 bandera...
Kartograf":bx389syh je napisao(la):Blagoje, kako znas da je sirina pesacko-biciklisticke staze 2,5m? Na slakama deluje uze, ali ako je po projektu 2,5m, onda je okej.
Bingo!nova":1neo0kz2 je napisao(la):Postavih ja jedno 3 puta čini mi se, zbog konstantnog pitanja koji je to famozni kredit dignut, ko to kaže, kada je to bilo...uz molbu dobre duše da se nađe zapisnik sednice Gradske Skupštine za koje konkretno ubrzanje je kredit podignut.
Još jednom "đavolji dokument"
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=09&dd=23&nav_id=460480
Na žalost, ne bih sada ja da paranoišem, ali pre bih rekla da je ovde u pitanju više puta ponovljeno da nešto nije tačno postalo je istina.
Dok se ne pronađe taj zapisnik i gde je tačno otišla lova za ubrzanje... to je neopravdan kredit. Carevi su mogli da uzmu lovu od penala zbog neispunjavanja rokova, umesto toga su oni platili.... ili možda opet ja nemam pojma....
Vala baš. Srećom pa smo bogata zemlja koja može sve to da izdrži, inače bi odavno pocrkali... :kk:JohnyBgood":24ekv8jk je napisao(la):Zemlja u kojoj ovi reketasi stalno kolju volove radi 2 kila mesa ce na kraju da umre od gladi.
kumkat":1qrogqcg je napisao(la):
GOJE":3e38pxx6 je napisao(la):...Delijo, uvek se deklarativno pozivaš na neke argumente, a kada dođe do potezanja istih, to deluje kao parodija. Bolje da nisi uopšte pominjao ni topčiderski sprud, ni skrivene motive, ni potencijalnu cenu metroa za te pare.... ja sam razmišljao kako da odgovorim na takve stavove, pa mi sve što započnem deluje bezveze...
vucko":27m5wz76 je napisao(la):Bingo!
Strana 32.Sa 110 miliona eura digose na 181 milion.To znaci da je ubrzanje kostalo 60 miliona eura.Za most+petlje+UMP i pristupne puteve.
To je neko moje misljenje i zakljucak na osnovu dosada recenog na forumu i informacija koje su se pojavile u medijima link b92 i dodatno zaduzivanje. Zvuci mi moram priznati nenormalno i naivno kao enormno veliki iznos da se neko dodatno zaduzi za toliki novac da bi samo ubrzao radove. Ubrzanje moze da predstavlja i mogucnost zavrsetka odredjenih faza u nekom razumnijem roku jer ako obim radova koji mozda nije bio planiran i ukalkulisan to trazi onda bi se doslo u situaciju da se dodatno ne zaduzis da stane izgradnja na neizmirenim pozicijama.nova":3r5liqdy je napisao(la):@ Igor Po cenu da ne dobijem pozivnicu za okup
Dodatno zaduživanje je dodatna lova za ubrzanje završetka radova.... Otkud to da radovi ne bi bili završeni da nismo uzeli ovaj kredit – za ubrzanje..... A ubrzanje svakako podrazumeva dodatni rad, što podrazumeva i dodatnu lovu. I ubrzanje zbog čega!?
Ček sad kad krene kampanja kada se uhvate za ovo tvoje..radovi ne bi bili nastavljeni bez dodatnog zaduživanja. Ccc
Edit Vučko dobra dušo :kk: