blagoje":25eiow3t je napisao(la):vucko":25eiow3t je napisao(la):Ponovo smo izasli na b92 ali sa starom slikom.Blagoje,Veliki Vracar,Igore,hajd slikajte to novo prosirenje Jurija Gagarina
http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&nav_id=568781
Poprilična magla, kod mene samo mobilni telefon, a žurilo se i na posao.
relja":2rusnwfh je napisao(la):Znači da i definitivno nije moguće sa mosta uputiti se ka Milentija Popovića.
Felix55":e2uy2unp je napisao(la):relja":e2uy2unp je napisao(la):Znači da i definitivno nije moguće sa mosta uputiti se ka Milentija Popovića.
Umesto tom rampom na desno, spustiš se sa mosta onom na levo, obiđeš buvljak, pa preko Milutina Milankovića stigneš na početak Milentija Popovića.
Ako oni koji hoće da se iz pravca Milentija Popovića popnu na most moraju prethodno da obiđu ceo buvljak, zašto bi oni koji idu u suprotnom smeru imali olakšice?
blagoje":3ryw3gue je napisao(la):Čemu dve trake za skretanje u Milutina Milankovića, kad u onu desno ne smeš da uđeš?
blagoje":10lysdjn je napisao(la):Vidim ja da će uskoro da se radi i ovo:
relja":5wdgyc0u je napisao(la):...Šta je projektant hteo da kaže?
Samo on zna, ali mogu da pokušam: namera je bila da svako drugo vozilo iz krajnje leve ispred semafora pređe preko isprekidane (prestroji se desno) i "poveća protočnost" na semaforu.
Valjda, samo nagađam...
blagoje":a76kbtj5 je napisao(la):relja":a76kbtj5 je napisao(la):...Šta je projektant hteo da kaže?
Samo on zna, ali mogu da pokušam: namera je bila da svako drugo vozilo iz krajnje leve ispred semafora pređe preko isprekidane (prestroji se desno) i "poveća protočnost" na semaforu.
Valjda, samo nagađam...
Mala je razlika da li će po dva vozila stajati jedni pored drugih (više ne može), ili četiri u jednom redu.
medjutim":2tj6n9ki je napisao(la):eh, budimo realni, teško da bi ovde ikad prošao i tramvaj, a kamoli metro..
blagoje":1bvy0lg4 je napisao(la):Čemu dve trake za skretanje u Milutina Milankovića, kad u onu desno ne smeš da uđeš?
Kartograf":3b8d7s9w je napisao(la):^^ agree. Jedan fini kruzni tok sa urednim zelenilom u i oko njega. Milina.
relja":1dlrshx9 je napisao(la):Ideja o kružnom toku na tom mestu je stara (na našem forumu, naravno da je nema u planovima za izgradnju).
Čak sam i ja negde crtao kružnicu i elipsu na tom mestu, ali koliko se sećam, nisam naišao na neko razumevanje
Грађанима ће на располагању за почетак бити по једна улазна и излазна рампа са обе стране моста - на чукаричкој и новобеоградској - док ће у току наредне године бити настављени радови на завршетку свих приступних саобраћајница, односно претљама Хиподром, Радничка и улица Јурија Гагарина.