Definitivno imam i ja svog ili ti kumu :laugh:Igor":rucckmm5 je napisao(la):Ma daj.
Cisto da znas proverio sam u Danas-u i nisu pisali clanak koji si spominjao u vezi glasine o 200 hiljada eura penala za setnju na mostu letos.
Inace a od sada posebno sve glasine tog tipa cuo sam, rekao mi je uzimam za VELIKOM rezervom dok se ne potvrdi kod vise proverenih izvora
Wild Duck":1ruezgzi je napisao(la):Da li sam pogresno razumeo da ce sve pristupne saobracajnice biti gotove u aprilu 2012? Veceras prodjoh i videh ovu tablu na kojoj pise da je zavrsetak radova januara 2013. Nisam pazio puno, moguce je da je neko vec to objasnjavao.
relja":15f2tgr4 je napisao(la):Šta li će se prvo kopati u Beogradu: tuneli za automobile ili tuneli za metro?
spatiotecte":3qim44y5 je napisao(la):relja":3qim44y5 je napisao(la):Šta li će se prvo kopati u Beogradu: tuneli za automobile ili tuneli za metro?
Ni jedno ni drugo.
Najverovatnije neki tunel za kanalizaciju...
Gej je okej!gzthe":36kjpr8c je napisao(la):al ako ostane ovako saren bas ce biti gej
Delija":2nnx2llv je napisao(la):Људи,што се тиче осветљења последња ствар о којој одговорни воде рачуна је естетика.Примарни је циљ да се накачи што више разнобојног осветљења како би одређена фирма узела фине паре за то.Па шта мислите зашто су нам по истом принципу цео град осветлили по угледу на гранд за само пар месеци? МН Лозница 2.0. :notok:
Ako dekorativno osvetljenje ostane u duginim bojama, onda ga stvarno treba prozvati Gay Bridge i tako naterati Đilasa da skine taj kičeraj jer je opštepoznata stvar da je on pomalo alergičan na te stvari, a tu alergiju možemo korisno upotrebiti.gzthe":1ms7zi0f je napisao(la):nadam se da je light show samo povodom novogodisnjih praznika a da ce da kazem u mirnodopskim uslovima da bude belo, za npr. dan drzavnosti bude crveno plavo beli, za dan pobede nad fasizmom da bude crven , za dan planete bude zelen, mozda naprave paradu na najsigurnijem mestu u Srbiji na mostu pa bude saren al ako ostane ovako saren bas ce biti gej, ima da pocne da se upotrebljavaju recenice idem preko gej mosta ili idem preko lgbt mosta :bash: