vucko":1sc5wj9b je napisao(la):Totalni PR pogodak,mislim da nece biti pusten saobracaj za automobile za novu godinu vec biti napravljen neki docek da mostu samo za pesake.
A onda bi društvo sa mosta u trenutku euforije moglo i malo da se bućne u Savu... ličilo bi na našu ikonografiju :lol: ... nadam se da neće biti ovakvih bu****.vucko":3n5bhwpy je napisao(la):Totalni PR pogodak,mislim da nece biti pusten saobracaj za automobile za novu godinu vec biti napravljen neki docek da mostu samo za pesake.
zora":2hfpvyv2 je napisao(la):Hoće li doći na otvaranje mosta tv ekipa Mega građevine ?Treba da se pozove i da se zaokruži cela emisija o mostu.
Kartograf":87qh0duz je napisao(la):^^ Da li se zna šta će biti sa šutom od stubova koji su u vodi? Hoće li ga odvesti na neku deponiju kao što bi trebalo, ili će ga ostaviti na dnu tog ionako već ojađenog rukavca?
Kako će se i čime uopšte ti stubovi rušiti? Neki mega-čekić, mini miniranje... kako će prići npr. stubovima na sred rukavca? (sry ako pitanje nema smisla baš, nisam građevinac, samo me zanima)
sem_lumis":10wic45j je napisao(la):Evo ih i ovi bjednici, domaci izdajnici, strani placenici sa b92, napokon shvatili da im se most gradi u komsiluku, pa napravili fotogaleriju.
http://www.b92.net/info/galerija/galerija.php?nav_category=168
tzoran":gzwqygdw je napisao(la):Kada budu počeli da postavljaju bandere i crtaju horizontalnu slignalizaciju onda smo na par dana od završetka.blagoje":gzwqygdw je napisao(la):tzoran":gzwqygdw je napisao(la):
Ovde treba bar 15+-5 dana da se ovo završi
Zašto? Nema tu radova za par dana ukupno, ako misliš na ulaznu rampu.