Лично мислим да у овом пројекту није било крађе, јер, ипак је то главна уздабица градске власти за следеће изборе. Не верујем да су оставили могућност да се ископа нека брљотина. Ако је и било крађа, то је неки мизерни проценат.
Велики промашај је поскупљење радова због убрзања. Па Београд није имао нови мост 30 година, могао је да издржи још пар месеци, а да толике милионе уложимо у, буквално, било шта друго.
Међутим, тога смо свесни, ми на форуму, и да кажем још толико људи ван њега, а који је то проценат? Мизеран. Пензоси и млади су наложени на овај мост свим срцем, и боли их увце за то.
А критике опозиције треба да се усмере на ову чињеницу, а не на скуп дизајн, јер је то промашена прича, и постићи ће контраефекат....
За Ђиласа, верујем да не краде, па човек нема разлога за то, има успешну фирму. Е, сад, то што је градоначелник, наравно, "помогло" је његовој фирми да оствари монопол, али да краде, не краде.
Краду директори јавних предузећа, а понајвише председници општина, они су својеврсни проблем.
Што се тиче метроа/белама/трамваја, преко моста, будући да је у готово свим плановима, у питању Линија 3, ја, лично, немам ништа против да она буде ЛРТ, али под условом да се осигурамо да прве две буду линије тешког метроа.