igorko":27el4bgx je napisao(la):
igorko":o2t6k34p je napisao(la):
stek":38dp525g je napisao(la):...mada mogu reci da se vrh slaze sa bojom obloge kablova, tako da ok izgleda :/
Strpljiv":ql5gel6f je napisao(la):zasto je masina za busenje sipova postavljena (u polozaj za busenje), na tom mestu kod pilona?
To i mene zanima.relja":255aq5sr je napisao(la):Strpljiv":255aq5sr je napisao(la):zasto je masina za busenje sipova postavljena (u polozaj za busenje), na tom mestu kod pilona?
Na kameri se vidi kako radi.
Lift, stepenište?
Projekat?
http://www.youtube.com/watch?v=QNGxbA6TFS0&feature=player_embeddedBobb":3tt09p6o je napisao(la):Spoj limova, filigrantski rad, nema šta. Nego jel se to meni čini ili je donja horizontalna ivica skroz krzavo isečena? @Igorko znaš li možda kako planiraju da rade spojeve limova izmedju segmenata? Onakve spojeve je teško uraditi na licu mesta, pogotovo na toj visini....
vucko":s25qtvb4 je napisao(la):To i mene zanima.relja":s25qtvb4 je napisao(la):Strpljiv":s25qtvb4 je napisao(la):zasto je masina za busenje sipova postavljena (u polozaj za busenje), na tom mestu kod pilona?
Na kameri se vidi kako radi.
Lift, stepenište?
Projekat?
Igore,zovi direkciju i izvlaci projekat,odma sada odma!
:kk:Igor":2miqfyqj je napisao(la):Samo da potvrdim info od naseg prijatelja foruma sa gradilista da ovo sto se trenutno radi jeste priprema za postavljanje lifta kod pilona mosta preko ade.
Igor":2q09kvri je napisao(la):Samo da potvrdim info od naseg prijatelja foruma sa gradilista da ovo sto se trenutno radi jeste priprema za postavljanje lifta kod pilona mosta preko ade.