фино, очистили су тај шпиц на ади. ипак, ја и даље не могу да замислим на том месту пилон од... колико оно метара беше... :|Goldstein":2hblkl8l je napisao(la):
Izvor: PolitikaПосле тридесет година чекања почела је изградња новог моста код Аде Циганлије. Како сте задовољни темпом радова?
До сада иде све како је планирано, али је ипак прерано о томе говорити.
У Словенији је било озбиљних проблема са фирмом СЦТ која је један од градитеља моста преко Саве?
За Београд је аустријска компанија „Пор” главни извођач радова јер је носилац тендера и дала је гаранције да ће посао бити завршен у року. Свака фаза у изградњи покривена је њиховом банкарском гаранцијом.
Помињали сте да ће Београд добити не један, него три моста у наредних шест, седам година. Да ли се планира следећа локација?
Радимо Обреновачки мост преко Саве, други преко Аде Циганлије и за три године ће почети изградња моста који ће спојити Борчу и Земун. Ако се прихвати траса метроа која би полазила из Немањине улице могућа је изградња још једног моста.
Kako sad trasa metroa OD NEMANJINE? Ne razumijem :/Радимо Обреновачки мост преко Саве, други преко Аде Циганлије и за три године ће почети изградња моста који ће спојити Борчу и Земун. Ако се прихвати траса метроа која би полазила из Немањине улице могућа је изградња још једног моста.
To bi trebalo da spada u nadleznost Ministarstva, a ne grada. Zbog ovakve ekonomske situacije, Djilas verovatno gleda da pare Beograda idu na projekte koji ce posle ostati u nadleznosti grada, a ne republika.GOJE":yy06g3ts je napisao(la):I dalje ništa od Vinče......
Gradiliste mosta preko ade je koliko toliko aktivno sobzirom na temperaturu spoljasnju u poslednjih dve nedelje. Bas sam danas video kako bager radi sa cukaricke strane dok na samom spicu nije bilo vidljivih aktivnostiGoldstein":1row3870 je napisao(la):Ništa, juče sam prolazio tuda i još je celo gradilište prekriveno snegom, što će reći da sigurno već desetak dana ništa ne rade.
Isti slučaj je i sa mostom preko Ade, ništa se ne radi skoro 20 dana. Verovatno zbog vremena.
Evo, lepo piše:Igor":18q9hxw6 je napisao(la):^^na osnovu kod tendera to krece ukoliko uopste krece