djakovac
Intermediate
[video]http://www.youtube.com/watch?v=eG418JL7blY[/video]
Evo jednog novijeg snimka! Uhvatio sam dobar trenutak pada kiša a sunce sija
Evo jednog novijeg snimka! Uhvatio sam dobar trenutak pada kiša a sunce sija
johnny_s":dkn8q40c je napisao(la):vucko":dkn8q40c je napisao(la):Ako gradonacelnik nekim cudom izgubi izbore,moze da napise knjigu o PR-u koja ce postati bestseler,to je sigurno.
I pitanjce,da li neko zna za slican slucaj da u toku izgradnje mosta se zaustave radovi na 2 dana i puste ljudi na isti bez prave zastite?Jer jedno je 20 novinara,a drugo nekoliko stotina ljudi.
Znam puno mostova koji su posle zavrsetka pustani dan-dva ili nedelju dana da budu pesacki,ali nikad ovakav slucaj.
Šta se buniš, super što ćemo moći da se prošetamo.
Šta podrazumevaš pod pravom zaštitom? Nećemo na pilon da se penjemo, nego samo da pređemo most.
To je izjavio gradonacelnik uzivo na Studio B,gledao sam prilog.Samo sto je rekao drugacije-te nedelje,kada bude otvoren most,taj vikend ce biti omogucen prelaz gradjanima peske.Pa su to preveli na datume da ne bude zabune.Felix55":2g26kvy2 je napisao(la):Nije baš tako, biće izgleda ipak te šetnje mostom u avgustu, evo citata
– Одлучили смо да за викенд, 13. и 14. августа, зауставимо радове на два дана, како бисмо омогућили и грађанима да пешке пређу преко новог моста. Прва возила ће протутњати 15. децембра до када ће бити делимично изграђене приступне саобраћајнице – истакао је Ђилас.
Izvor - Politika
http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Vozila-preko-novog-mosta-15-decembra.sr.html
Arh. Branislav Jovin":1etz9msa je napisao(la):Zbog neracionalnog poprečnog preseka (tramvaj na „gornjem pojasu“) most je širok 45 metara (najširi takav most na planeti Zemlji) i ima 43 605 kvadrata. Jedna trećina ove površine će se koristiti tek 2033. kada je planirana izgradnja tramvajske linije Banovo brdo – Novi Beograd!
Jedna trećina ove površine će se koristiti tek 2033. kada je planirana izgradnja tramvajske linije Banovo brdo – Novi Beograd
17,2 km UMP-a sa otkupom zemljišta treba da košta 2,4 milijarde evra – kao 34 km metro-sistema
Homer Jay":2qzwf1gn je napisao(la):..... On je za metro trebalo da se bori 70-ih i 80-ih. ......
nostradamus":h48kybwz je napisao(la):ziveo most na Adi!!!!