Felix55":4r5djdgp je napisao(la):Od Milentija Popovića u krug oko buvljaka, ispod železničke stanice Nbg, pa nazad do rampe u Jurija Gagarina kojom se može popeti na novi most, ima čak 5 semafora (a jedan od njih, na raskrsnici Antifaštičke borbe i Milutina Milankovića, baš dugo tu zadržava vozila).
Mnogooo duže od minuta će se putovati tom varijantom...
roger":1bq3dg0o je napisao(la):Ono što sam video, podignut je čelični segment M20, a za naguravanje bočnog raspona ne znam.
Богами, не бих се сложио са тобом. :lol:Veliki Vracar":2mygroi8 je napisao(la):Nemoguće da se toliko ne prati gradivo na času! :lol: Vreme se meri od Njiletove zamišljene rampe kod pumpe koja se ruši, do rampe kod Ž.st.NBG koja je predviđena planom i uz zelenu uslovnu strelicu kod desnog skretanja na jedinoj raskrsnici na tom putu iznosiće 30sec. (izvini NJile u svemu ostalom se do sad slažem sa tobom :kk: )
Jednostavno strpiš se minut i opet si kako god okreneš na Naadidignutom simbolu Beograda! :laugh:
MilisaV":pftlxojb je napisao(la):Crveno kako će da bude a plavo kako bi bilo u idealnim uslovima.
razlika je možda par stotina metara, naravno situacija će biti mnogo bolja ako budu postojale strelice za uslovno desno....
Знам. Само, наравно, увек има бу**** које обилазе колону, што може водики ка потенцијалној црној тачки.MilisaV":37ptox6t je napisao(la):njile, vozila koja skreću levo u antifašističke borbe se uključuju u krajnju levu traku. vozila koja skreću u desno iz jurija gagarina skreću u krajnju desnu. između njih nema konflikta jer postoji tri trake.
Нисам сигуран. Бојим се да би трамвај само додатно закомпликовао ситуацију. Ја сам чак имао идеју да се направи кружни ток на силаску с моста у Јурија Гагарина.MilisaV":37ptox6t je napisao(la):@ Њиле Да ли би кружни ток на укрштању Јурија Гагарина и Антифашистичке борбе помогао?
MilisaV":2f4q2qs5 je napisao(la):dalje, stvarno bi voleo da znam koliko se vozila očekuje da se uključuje sa ovog pravca. ovaj pravac će sigurno koristiti ljudi koji iz blokova 19a, 19, staro sajmište, dok će ljudi iz blokova 21, 22 i 23 ...
442doBGD":3i6icsgi je napisao(la):A ovo je nađeno na fejsbuku (nisam ja slikao):
Ima i crtez i nacrt mosta,ne mogu sada da ih nadjem.Vec su i pobijeni sipovi za taj most dok je Djindjic bio gradonacelnik 1998. godine ali je zbog pocetka rata prekinuto sa pripremama za izgradnju.sizif":2dauas3m je napisao(la):А ко је то урадио пројекат друмског и метро моста Зорана Ђинђића од 55 милиона евра? И у коју сврху, с обзиром да још нема одлуке о градњи метроа? Има ли неко тај пројекат?
Simba":15bfnr3m je napisao(la):Hoće li ova dve strane tačno da se potrefe? Nešto kao da nisu skroz u ravni
Kao da malo treba da zategnu kablove i podignu glavni raspon za koji cm