djakovac":120edfv7 je napisao(la):Kada uopšte možemo da očekujemo prvi LRT/tramvaj preko mosta? Da je taj LRT u stvari CAF dakle standardan kolosek 1.000 ili potpuno novi sistem? Već dve godine pokušavam da nađem odgovore na ova, priznaćete logična pitanja.
djakovac":14intfvc je napisao(la):Kada uopšte možemo da očekujemo prvi LRT/tramvaj preko mosta? Da je taj LRT u stvari CAF dakle standardan kolosek 1.000 ili potpuno novi sistem? Već dve godine pokušavam da nađem odgovore na ova, priznaćete logična pitanja.
vucko":3kcifazy je napisao(la):Pa kako da bude veze Banovo Brdo knezevac kada arhitekta iz urbanistickog zavoda mi pominje trecu liniju metroa a lepo pise tramvaj na legendi izlozenih planova
Cetvrtu rampu nisam ni ocekivao u Jurija Gagarina,al mi je tezak bedak sto nema stanice tramvaja kod Buvljaka ili stanice NBG.Kaze urbanista da tamo niko nece ni silaziti sa tramvaja i poce da mi prica kako laki metro treba da ima minimum stanice na 1 km jer to ipak nije tramvaj hahaha
Kad sam ga pitao zasto ce stanice u bulevaru lakog metroa biti 500-700m ucutao je...Urbanisti stvarno misle da smo svi sisali vesla.
A i pomenuh da stanica radnicka je oko 100 m od pocetka mosta,a most je dugacak 900m,pa jos 1200 m do spustanja tramvaj kod gsp garaze,dakle 2.3 km bez stanice tramvaja/lrt/spejs satla!!!
Ocigledno da smatraju da je neko ko bi iz bloka 19,23 ili 24 isao peske do stanice tramvaja kod buvljaka ili prelazio na BG Voz na stanici NBG lud.
Добро питање.relja":2ipx828j je napisao(la):djakovac":2ipx828j je napisao(la):Kada uopšte možemo da očekujemo prvi LRT/tramvaj preko mosta? Da je taj LRT u stvari CAF dakle standardan kolosek 1.000 ili potpuno novi sistem? Već dve godine pokušavam da nađem odgovore na ova, priznaćete logična pitanja.
I ja se isto pitam: da i je CAF tramvaj zapravo LRT?
Kartograf":2z6rglc0 je napisao(la):nije mi jasno zbog čega spoj Radničke i BVM neće biti 3+3 nego ga ostavljaju na 2+2?
Koja je svrha onda u uklanjanju tobogana i onog tunelčića? Opet će tu biti haos.
То је жива истина, они заиста и мисле да грађани ништа не знају, и да је њихово знање светиња.vucko":ydv98gcf je napisao(la):Kad sam ga pitao zasto ce stanice u bulevaru lakog metroa biti 500-700m ucutao je...Urbanisti stvarno misle da smo svi sisali vesla.
Са крајње логичним одговором....ЈЕСТЕ! Размислите мало, КАФ-ов распоред седишта је 2+2 са недостатком хоризонталних шипки, значи, намењен за брзи транспорт и ређи распоред станица. Физиономија салона КАФ-а је сада доста јаснија, зар не?Wile E. Coyote":ydv98gcf je napisao(la):Добро питањеrelja":ydv98gcf je napisao(la):I ja se isto pitam: da i je CAF tramvaj zapravo LRT?djakovac":ydv98gcf je napisao(la):Kada uopšte možemo da očekujemo prvi LRT/tramvaj preko mosta? Da je taj LRT u stvari CAF dakle standardan kolosek 1.000 ili potpuno novi sistem? Već dve godine pokušavam da nađem odgovore na ova, priznaćete logična pitanja.
relja":2pdw1o6f je napisao(la):djakovac":2pdw1o6f je napisao(la):Kada uopšte možemo da očekujemo prvi LRT/tramvaj preko mosta? Da je taj LRT u stvari CAF dakle standardan kolosek 1.000 ili potpuno novi sistem? Već dve godine pokušavam da nađem odgovore na ova, priznaćete logična pitanja.
I ja se isto pitam: da i je CAF tramvaj zapravo LRT?