Igor":3j6e3zvo je napisao(la):
Kartograf":28wkfws2 je napisao(la):ali mi se cini da ce prolaz od Radnicke do BVM biti samo 2+2, kao i do sada???Igor":28wkfws2 je napisao(la):
Wow ovo je superiska,povlacim sve sto sam reko!Ronche":28e543wr je napisao(la):Pa ne mora da znači...Evo, uspeo sam da nađem projekat pasarele u Radničkoj, koji je trebao da bude realizovan 2099. godine, ali gle čuda, nije još uvek realizovan...
http://www.sicip.co.rs/sr/delatnost...+ulici+u+Beogradu+(prilaz+Adi+Ciganliji).html
vucko":pm74n89w je napisao(la):Alibaba,ne razumes.Turisti ce dolaziti da vide most,to nam je prodato kao prica.Razumeo bih da ima vidikovac negde u pilonu makar i na mestu gde se spajaju nozice,ovako nikako ne verujem u to.
vucko":2yb38vot je napisao(la):Ako nece moci iz pastroviceve ulice levo kako ce onda neko sa BB-a ici u tom pravcu?
desno u radničku do petlje radnička pa nazad.vucko":3i5drhgn je napisao(la):Ako nece moci iz pastroviceve ulice levo kako ce onda neko sa BB-a ici u tom pravcu?
Gospodo, pa to je jedan od najlepših semafora leti u gradu ... toliko lepog sveta ti šeta ispred haube... a vi bi da ga ukinete...Wile E. Coyote":36pyz05c je napisao(la):То је права идеја, да се тај глупави семафор укине, а прелаз денивелише. Само, било би много добро кад би могло да се дода и скретање са ББ ка Обреновцу. Висинска разлика је велика и можда би могло.