Nisi razumeo. neće uopšte postojati skretanje levo. samo desno ka sajmu. tek tada će ukinuti semafor. a ko bude hteo ka obrenovci ići će na petlju radnička gde će praviti polukružno ili će ići na carevu ćupriju pa petlja radnička....
Ово је сјајно! :lol: +1 за најбољи коментар!tzoran":17ziab5p je napisao(la):Gospodo, pa to je jedan od najlepših semafora leti u gradu ... toliko lepog sveta ti šeta ispred haube... a vi bi da ga ukinete...Wile E. Coyote":17ziab5p je napisao(la):То је права идеја, да се тај глупави семафор укине, а прелаз денивелише. Само, било би много добро кад би могло да се дода и скретање са ББ ка Обреновцу. Висинска разлика је велика и можда би могло.
vucko":1b2f4pij je napisao(la):
bg259":3kfmbpaf je napisao(la):i to nova sema, nije onaj prototip plavi
Bravo. Istom logikom kojom hoće da ukinu skretanje ulevo kod Ade i prebace ga preko radničke petlje, sa Senjaka mogu da usmere sve preko Mostara pa nazad ka Obrenovcu.shumar":k832s851 je napisao(la):Bilo bi glupo da ukinu skretanje u levo sa BB a ostave semafor u Ruskoj koji ima još manje vozila od BB.
Наравно. То тек треба укинути, а денивелисати све прелазе. Само, мисао о комплетној денивелацији потеза од Мостара до Аде је велика јерес... :shok:shumar":10wy5yyb je napisao(la):Bilo bi glupo da ukinu skretanje u levo sa BB a ostave semafor u Ruskoj koji ima još manje vozila od BB.
Ne znam ja. Ja sam upotrebio stručne nazive. E sad, to što neki aludiraju na nešto drugo, nije moj problem :laugh:BGnorth":bswmwft5 je napisao(la):Pozdrav svima!!! Nov sam ovde ali pratim sta pisete vec duze vreme. Da ne duzim kao nasi putari, samo cu reci da ovo 'dizanje i naguravanje' ne prilici ovakvom forumu. Mala sala za pocetak, bez ljutnje.