Мој назив раскрпетља је заправо оксимороничан, јер раскрсница и петља се узајамно искључују што само потврђује оксиморонично решење саме ове "денивелисане раскрснице". А пошто је та реч петља била стално и стално помињана у нестручним жутим медијима, онда сам сам себи рекао - ајде измисли нешто и са том петљом, када стално о њој баљезгају - и настала је раскрпетљаWile E. Coyote":3szh8iyi je napisao(la):Ја сам и почео да је тако зовем, а онда је Рокер предложио садашњи полузванични назив.Bobb":3szh8iyi je napisao(la):ne znam zašto je zovete raskrpetlja, kad je to ipak najobičnija raskrsnica iznad pruge
Raskrpetlja je odličan naziv.RockerSVK":3digpfj5 je napisao(la):Мој назив раскрпетља је заправо оксимороничан, јер раскрсница и петља се узајамно искључују што само потврђује оксиморонично решење саме ове "денивелисане раскрснице". А пошто је та реч петља била стално и стално помињана у нестручним жутим медијима, онда сам сам себи рекао - ајде измисли нешто и са том петљом, када стално о њој баљезгају - и настала је раскрпетљаWile E. Coyote":3digpfj5 je napisao(la):Ја сам и почео да је тако зовем, а онда је Рокер предложио садашњи полузванични назив.Bobb":3digpfj5 je napisao(la):ne znam zašto je zovete raskrpetlja, kad je to ipak najobičnija raskrsnica iznad pruge
alibaba":2ranr85q je napisao(la):Licno mislim da bi nam svima bolje bilo da je most ruzniji a jeftiniji, al sta sad da se radi. U zemljama sa nevisokim standardom ne treba graditi visoke pilone osim ako to nije najjeftinija varijanta.
Funkcionalnost na prvom mestu, l bolje imati dva ruzna mosta nego jedan lep
Delija":3fbg32je je napisao(la):Значи и дефинтивно ништа од фарбања пилона! :notok:
ne zaboravimo i oko cene mosta bez/sa pristupnim saobraćajnicama :laugh:dziggy":31f3sw26 je napisao(la):... koliko li je samo stranica rasprave potroseno oko...
jeeeeejnova":20diuxxu je napisao(la):A trebalo je samo da aplaudiramo i vicemo jeeeeeej! jupiiiiii! weeeeeeeeeeeeeeeee ....
vucko":s6ho7mjt je napisao(la):Ronche,ona anketa na prvoj strani beobuilda je dovoljna jer vidis na osnovu nje glasove,a to njih najvise boli.
Enivej,ne videh gradonacelnika nekoliko meseci na mostu,jel je zaboravio na njega ili ceka da se spoji most pa da pobedonosno dojase na belom atu sa sabljom u ruci(preko merdevina)?
dziggy":tamgwyv3 je napisao(la):znao sam da ce ovako izgledati i izgleda super.. koliko li je samo stranica rasprave potroseno oko glomaznosti i "ruznoce" mosta sto se okruzenja tice... a sve vreme sam bio u pravu
Чак има и мало истине у томе, јер ће један правац на укрштању бити денивелисан, а то је - споредни.stf":aiqys3v3 je napisao(la):Raskrpetlja je odličan naziv.RockerSVK":aiqys3v3 je napisao(la):Мој назив раскрпетља је заправо оксимороничан, јер раскрсница и петља се узајамно искључују што само потврђује оксиморонично решење саме ове "денивелисане раскрснице". А пошто је та реч петља била стално и стално помињана у нестручним жутим медијима, онда сам сам себи рекао - ајде измисли нешто и са том петљом, када стално о њој баљезгају - и настала је раскрпетљаWile E. Coyote":aiqys3v3 je napisao(la):Ја сам и почео да је тако зовем, а онда је Рокер предложио садашњи полузванични назив.
Jer, ova gradjevina je ''karika koja nedostaje'' u procesu evolucije raskrsnice prema, daleko superiornijem potomku: petlji.
Симба, укњижен плусићћћ, предивне слике. Што више гледам мост све више ми се свиђа и личи ми на паукову мрежу. Од сад га зовем "паукова мрежа".Simba":1e3t9jn6 je napisao(la):Poklanjam vam par jučerašnjih fotografija mosta i okoline. Može da se vidi kako se most uklapa u okruženje.
Hvala na plusićima
Џиги, укњижен плусићћћ.dziggy":2h07jc5a je napisao(la):znao sam da ce ovako izgledati i izgleda super.. koliko li je samo stranica rasprave potroseno oko glomaznosti i "ruznoce" mosta sto se okruzenja tice... a sve vreme sam bio u pravu
Reks":3unv5r5u je napisao(la):alibaba":3unv5r5u je napisao(la):Licno mislim da bi nam svima bolje bilo da je most ruzniji a jeftiniji, al sta sad da se radi. U zemljama sa nevisokim standardom ne treba graditi visoke pilone osim ako to nije najjeftinija varijanta.
Funkcionalnost na prvom mestu, l bolje imati dva ruzna mosta nego jedan lep
Ne slazem se. Turisti ne dolaze da vide ruzne stvari. Sto vise lepih stvari=vise turista=vise para.
Primer: Zgrada Poste kod Zeleznicke stanice. Pre rata-lepotica,najlepsa zgrada u Bg-u...Posle rata-ruglo,ocaj...Moze da bude funkcionalna koliko hoce,ali je ruzna do zla boga. Mi smo uvek imali problem zvani dizajn . A kad uradimo nesto sto je lepo,onda ga ili neko sje*******e,ili ga zakloni.