Не, упумпаће нове аутомобиле на ону несрећну раскрпетљу.relja":2sysju4m je napisao(la):A tunel ispod Senjaka je pusta želja, koja, ako se ikada ostvari, će samo dodatno upumpati nove automobile u centar.
Да, транзитни кроз Земун...stf":2sysju4m je napisao(la):Pa Zemun-Borča je tramzitni a ne gradski. On treba da bude tamo negde...
stf":3nzc8z9x je napisao(la):Pa Zemun-Borča je tramzitni a ne gradski. On treba da bude tamo negde...
Obzirom da bi tunel bio dvosmeran, obojca ste u pravu, a i u krivu, ako mislite da bi tunel samo povećao gužvu. Svi znamo kakve su gužve u terazijskom tunelu. Ali da li bi ta gužva nestala kad bi bio ukinut? Ne bi, samo bi se povećao haos u celom centru grada. Elem, nema logike u tvrdnji da bi dodatni pravac koji bi skratio vezu Čukarice sa centrom čak i do 10 minuta u špicu bio štetan za čitav sistem. Nesrećna raskrsnica (ne znam zašto je zovete raskrpetlja, kad je to ipak najobičnija raskrsnica iznad pruge) je ta koja će biti problem, kao i sama Autokomanda.Wile E. Coyote":2facwsky je napisao(la):Не, упумпаће нове аутомобиле на ону несрећну раскрпетљу.relja":2facwsky je napisao(la):A tunel ispod Senjaka je pusta želja, koja, ako se ikada ostvari, će samo dodatno upumpati nove automobile u centar.
milanche":2478pgv0 je napisao(la):Jos su rekli da ce malo da ulepsavaju beton da se ne vide fleke na betonu.
alibaba":nl8g08gv je napisao(la):Licno mislim da bi nam svima bolje bilo da je most ruzniji a jeftiniji, al sta sad da se radi. U zemljama sa nevisokim standardom ne treba graditi visoke pilone osim ako to nije najjeftinija varijanta.
Funkcionalnost na prvom mestu, l bolje imati dva ruzna mosta nego jedan lep
Ја сам и почео да је тако зовем, а онда је Рокер предложио садашњи полузванични назив.Bobb":1t58othz je napisao(la):ne znam zašto je zovete raskrpetlja, kad je to ipak najobičnija raskrsnica iznad pruge
Opustenooo":5l14qwz6 je napisao(la):milanche":5l14qwz6 je napisao(la):Jos su rekli da ce malo da ulepsavaju beton da se ne vide fleke na betonu.
Pa kako sam ja procitao u milanchetovom postu pre par stranica pise da ce raditi neku "zavrsnu" obradu na pilonu a kako ce to izgledati ne znamo jos
Bobb":3lqt8w6b je napisao(la):Obzirom da bi tunel bio dvosmeran, obojca ste u pravu, a i u krivu, ako mislite da bi tunel samo povećao gužvu. Svi znamo kakve su gužve u terazijskom tunelu. Ali da li bi ta gužva nestala kad bi bio ukinut? Ne bi, samo bi se povećao haos u celom centru grada. Elem, nema logike u tvrdnji da bi dodatni pravac koji bi skratio vezu Čukarice sa centrom čak i do 10 minuta u špicu bio štetan za čitav sistem. Nesrećna raskrsnica (ne znam zašto je zovete raskrpetlja, kad je to ipak najobičnija raskrsnica iznad pruge) je ta koja će biti problem, kao i sama Autokomanda.Wile E. Coyote":3lqt8w6b je napisao(la):Не, упумпаће нове аутомобиле на ону несрећну раскрпетљу.relja":3lqt8w6b je napisao(la):A tunel ispod Senjaka je pusta želja, koja, ako se ikada ostvari, će samo dodatno upumpati nove automobile u centar.
Suština je da jedino da bi efekat tunela bio nedovoljno veliki u odnosu na samu investiciju zbog njegove loše veze na oba kraja.
To naravno nije razlog da se on ne pravi već da, kad se već ima dosta vremena za njegovo planiranje, bolje osmisli njegova integracija. Sa hipodromskom 'petljom' su već dobro uprskali, nadam se bar da će situacija u državi i gradu biti kudikamo bolja kad se bude radila Autokomanda.