vladimir79
Higher intermediate
Ма, да га отворимо, па да славимо.
Otvaraćemo ga vise puta... sa beogradske strane.. sa novobeogradske... pa ovaj deo pristupnica.. pa onaj...pa tramvaji pa ... nego da mi onog što secne vrpcu bacimo sa mosta.. valja se jes da bi odmah za njim u vodu skočila lepa garnitura političara pa bi mogli da organizujemo i takmičenje u skokovima sa mostacgmiki":3capqtgu je napisao(la):Ма, да га отворимо, па да славимо.
Дискутовали смо раније о цени моста, али су тада приче биле од "могло је 3 моста за ове паре" до "ово је најјефтинија варијанта"... Дакле, дискутовало се без информација, одокативним лаичким проценама које су ишле из крајности у крајност. Хтео сам да кажем да сад имамо информацију о утицају оваквог типа моста на цену, па можемо да дискутујемо да ли је то превише или не.Bulevarac":10jyggzc je napisao(la):@Михаило Zbog cega mislis da niiste mogli ranije da diskutujete o ceni mosta, odnosno da li je moguce da niko od vas nije znao da ce cena biti 20- 25% veca pre gradnje, nego je sve moralo da se izgradi da bi se znalo koliko kosta lepsi most ? Da li je to bas tako, ili je vecina ljudi bila zaslepljena njegovom lepotom,a ostalo i nije bilo toliko vazno ? Da li kod svih projekata o kojima raspravljate imate slicne stavove ? Izvinjavam se na hrpi pitaja, ali jednostavno nisam pratio ovu raspravu na nivou na kome je vi pratite.
blagoje":1qmcy2s0 je napisao(la):Za one koje sem cene mosta zanimaju i neki drugi detalji vezani za most:
Trenutno se podiže čelični segment M17. Ostalo je još 118 metara do spajanja.
relja":2z9zl4r5 je napisao(la):Mene eto trenutno zanima taj lift kod pilona.
blagoje":2bhbbxig je napisao(la):relja":2bhbbxig je napisao(la):Mene eto trenutno zanima taj lift kod pilona.
Eeeee, pa što ne kažeš. Nažalost, cenu lifta ne znam.
bg259":2bhbbxig je napisao(la):@ relja jednostavno : :bash:
relja":1nx8oihl je napisao(la):Mene zanima da li će ga biti i kako i gde će ga postaviti, kako će urediti podnožje pilona.
Нисам баш сигуран. Ипак је даље од центра, мада се види са разних страна, кад се улази у Београд, не види се.bojan87":f31r95pr je napisao(la):Beogradu fale prepoznatljivi objekti koji bi bili simbol beograda u svetu, a most preko ade je definitivno postao novi simbol Beograda po kojem ce ga stranci prepoznavati.
Bulevarac":2vovdh2u je napisao(la):@Михаило i ja tako mislim, zato sam i zeleo poll, sada kada vise znamo. Beograd nije cela Srbija, i kao rodjeni Beogradjanin, sa izrazenim Beogradskim akcentom, ne jednom sam se nasao u prilici da ljudi iz unutrasnjosti o meni imaju lose misljnje samo zato sto sam Beogradjanin, koji se rasipa zajednickim parama, iako ja o tome nista vise od njih ne odlucujem.