Гага
Professional
Тачно да је саобраћајница Т6 део СМП-а, заборавих да у реченици при објашњењу то напишем, а ето занео сам се објашњењем око самог правца преко Б. Косе, извињавам се и теби Вили, а и Дедињу, + за исправку.Wile E. Coyote":1kgno1zn je napisao(la):Само да допуним да је Т-6 део СМТ, а не УМП (чисто да не буде забуне) и да питам: зар је предвиђена измена петље код Змаја?
Што се петље "Змај" тиче, било је речи током осамдесетих година, а поготово саме 1990. године, да се коначно ураде она два правца тј. недостајући прави улаз и излаз на/са аутопута, али ето све оно што се дешавало након те године, а знамо шта да се не понављамо, је све бацило у заборав ! Сви ми знамо да би требало ова петља да изгледа овако како сам сад нацртао (неко то сигурно зна и много боље да нацрта), али кад они људи који треба да воде рачуна о саобраћајницама, о њеним побољшањима, о безбедности,... то не раде, него се учауре и не виде даље од свог носа, онда не вреди пуно причати.
Све то може да се уради у склопу реконструкције аутопута кроз Београд, али проблем су људи који треба о томе да мисле, воде рачуна и одлучују, а и паре.
Uploaded with ImageShack.us