Isto mislimoArchangel":3qzn1jgc je napisao(la):e jedva čekam da završe pilon, ovako mi izgleda krš i bez skela i oplate na vrhu i bez poslednjih 25 metara. Ukratko, frulica
Isto mislimoArchangel":3qzn1jgc je napisao(la):e jedva čekam da završe pilon, ovako mi izgleda krš i bez skela i oplate na vrhu i bez poslednjih 25 metara. Ukratko, frulica
Svasta pise ali nista nije receno. :bash:vucko":3j9actmr je napisao(la):Nova vest,ni rec o SCT-u kad ce poceti da gradi
http://pressonline.rs/sr/vesti/beograd/story/147842/Most raste?message=ok
Nego interesantno, kad se setim pre par godina kad sam "tumacio" crteze koje sam nasao sve je zaista izgledalo prelepo i vrlo lagano da se uradi. Donesose zakone, usvojise projekte pocese da kopaju i da dizu i grade. A sad mi nije jasno gde se zaglavilo sa Novog Beograda? Jos sam negde i procitao da i ako se nema para da ce samo da se spuste na J Gagairina - za sada?!! I to je to! A kasnije ce da nastave kad budu imali mogucnosti. Ma nije nego! Procitah sve Sluzbene listove, svi zakoni usvojeni, promene i dopune itd, sve to lepo izgledalo, dobismo lovu (kredite) od Evrope i opet nema nista. Neverovatno!relja":k8hx8yy1 je napisao(la):Pored Belvila se u petak, kada sam zadnji put prolazio, nije gradilo ništa,a ni danas na potezu od Tošinog bunara do Oml. brigada.
Ja trazim to na njihovom sajtu ali ne mogu da nadjem. Ali ako i urade to okrnjeno, koja je uopste svrha svega zanima me? Imas most, spustis se do J Gagarina i prvac blokovi, nista levo, nista pravo. Malo pogledas TBunar i opet gomila mrtvih zbog suzenja na tom delu. Daklem, sve u svemu ako ce tako biti onda karastrofa!:bash::blah::notok:vucko":1z24efzy je napisao(la):Nemoj tako lucas-e da budes negativan.
Najgori scenario je da dobijemo 2 rampe to jest okrnjenu pristupnu petlju do jurija gagarina bez zavrsenog ump-a na nbg.
Opet ce biti nesto uradjeno ali ni priblizno koliko treba.Tu opciju je pomenula i direkcija za gradjevinsko zemljiste.
(uzdah)vucko":30jnoc8j je napisao(la):bice po tri trake po smeru nemojte se brinuti,postavio je pre stranu ili dve igor plan
SCT ostao bez posla u Sarajevu
19. januar 2011. | 08:35 | Izvor: B92
Ljubljana -- Slovenačkom građevinskom preduzeću SCT je zbog bankrota i višemesečnog prekida radova otkazan posao gradnje obilaznice u Sarajevu.
Slovenački list Finance prenosi i da je Direkcija za puteve BiH odustala od ugovora sa SCT o gradnji prvog odseka obilaznice u Sarajevu, sa namerom da potraži novog izvođača.
Pored toga se u BiH pojavio i veliki broj podizvođača u ovom poslu, koje će naručilac posla sam neposredno isplatiti.
"Pored 7,6 miliona evra garancije, imamo još 1,6 miliona evra koje nismo platili za već izvedene radove. Dakle, još uvek imamo novac u rukama, a SCT ćemo verovatno zaračunati ugovorne kazne", rekao je ovim povodom ministar za saobraćaj BiH Nail Šećkanović.
http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2011&mm=01&dd=19&nav_id=486794
Ukopana je zbog pruge, a bice 3+3 kao sto rece Vucko.tzoran":5nkfpzef je napisao(la):Može li neko da mi objasni zašto je ulica Vojvode Mišiča ukopana ispod petlje i ako se ne varam dato joj je samo po dve trake u jednom smeru. Da li će to da zadovolji potrebe saobraćaja kroz na primer 1- 5-10 godina ?
Promenice te rendere cim zavrse kanalizaciju u malom zbegu :lol:Wile E. Coyote":3b63fns9 je napisao(la):Ма они и даље држе првобитни план за Хиподром, шта рећи... :bash: