E niko ti nije dao plus do sada, evo ja cu. Nije samo most i saobracajnice, nego i raseljavanje i doplate i isplate i sve drugo.spatiotecte":30rkp1ck je napisao(la):Hteo bih da napomenem da cena od 300 miliona evra za most sa pristupnim saobracajnicama nije bas najbolji izraz za ono sto se trenutno gradi u Beogradu.
Imajte u vidu da od tih para ce se izgraditi i most, ali da pod "pristupnim saobracajnicama" spada nekoliko kilometara UMP-a koji cine pristup mostu a to je vec potpuno druga stvar.
Mi za tih 300 M evra dobijamo i most, i petlje, i potpujno novu saobracajnicu i treba imati u vidu da nije nikako bilo moguce za 120 M evra dobiti i most i deo UMP-a tako da prica o izgradnji 3 mosta uopste ne pije vodu.
Meni ta cena ulazi u visoku granicu normale ali je to samo moje misljenje.
Колико се сећам, било је речи да тамо може да прође само лака артиљерија типа трамвај/ЛРТ.2012":7m5kzsq3 je napisao(la):Pa još kada bi provukli BGVoz preko mosta pa ajde... :kafa:
neznam koju petlju ti i sad imaš onaj most preko obrenovačkog puta kojim izlaziš na lazarevački drum samo produžiti put i u delu između tog mostića i terena fk milicionar napraviti ulaz u tunel i on izlazi u nehruovu kod okretnice do sledeće raskrsnice imaš 500 m.Igor":3cvbexb1 je napisao(la):Kakav je to argument kad je to skuplje od mosta naravno ne racunajuci petlje i pristupne puteve. Takodje petlje bi bilo nezgodno raditi u sklopu sa tunelom zbog visinske razlikedragan44":3cvbexb1 je napisao(la):a lepo su preračunali pre nekoliko godina da bi tunel ispod Ade sa pretljama bio oko 200 miliona evra i sa dve ventilacione kule na Adi Ciganliji i Adi MeđiciDelija":3cvbexb1 je napisao(la):Cena mosta i pristupnih saobracajnica - 300 miliona evra i raste :kafa:
To je samo potvrda da je bolje na čelu kvazi-države imati kriminalce i sluge zapada nego kao kod nas kriminalce i "čuvare vizura"...LUCAS":1757u9ui je napisao(la):Mi se bunimo za nasih 300 miliona i nesto jako veliko i korisno. Procitajte ovo:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/214175/Izgradnja-stambene-zgrade-od-42-sprata-u-Pristini
:notok:
Pa i nije ti neki izgovor, ali i to je tacno.:kk:vucko":2rwgdv0e je napisao(la):Ali pristina nije na 2 velike reke pa mogu put da poteraju gde god hoce,sto nije slucaj i kod nas
Kao što rekoh u gornjem postu, u pitanju su sluge zapada pa i bliskog istoka a kao takvi će od istih uvek imati priliv investicija za razliku od onih izolovanih sa sedištem u našem glavnom gradu, tako da je diskusija o izvoru finansiranja na njihovim forumima po tom pitanju nepotrebna...LUCAS":2mp6xbmc je napisao(la):Slazem se ali nism mislio na to, ali ajde. 300 miliona za zgradu?! Pitam se da li oni imaju forum i diskutuju odakle im lova? :lool:
Mda. Jedino neznam kako da nazovem te "investicije". Ali njihov problem.eska":18lp76of je napisao(la):Kao što rekoh u gornjem postu, u pitanju su sluge zapada pa i bliskog istoka a kao takvi će od istih uvek imati priliv investicija za razliku od onih izolovanih sa sedištem u našem glavnom gradu, tako da je diskusija o izvoru finansiranja na njihovim forumima po tom pitanju nepotrebna...LUCAS":18lp76of je napisao(la):Slazem se ali nism mislio na to, ali ajde. 300 miliona za zgradu?! Pitam se da li oni imaju forum i diskutuju odakle im lova? :lool: