LUCAS
Higher intermediate
Igore jel to izmena?
Ako pod "krivudava ljubicasta linija koja prolazi i ispod radnicke petlje i ide dalje" misliš na ljubičastu cik-cak koja prati postojeću biciklističku stazu u Jurija Gagarina i koja bi trebalo da se spušta u Radničku u smeru ulaza na Adu - razumeo sam te.Igor":ape841cw je napisao(la):@Medjutim i Relja
Planom kazem planom je predvidjeno da se biciklisticka staza poveze sa mostom liftom koji se vidi sa desne strane nbg petlje kod ulaza na most kao i da se staza spusti ka topcideru (krivudava ljubicasta linija koja prolazi i ispod radnicke petlje i ide dalje..)
Meni se ipak chini da si pogresno protumachio crtez (ako mislis na glavnu trasu u produzetku mosta), na svoju srecu i na srecu svih nas.Wile E. Coyote":2tmnkmk9 je napisao(la):Игоре +1 :kk:
Сад се тек види ужас код Хиподрома, ако сам добро схватио цртеж, да би се продужило са моста у Раковицу не иде се испод раскрснице него кроз њу.
Kakav kružni tok, o hipodromu je reč?Felipe":2c8oo71g je napisao(la):Meni se ipak chini da si pogresno protumachio crtez (ako mislis na glavnu trasu u produzetku mosta), na svoju srecu i na srecu svih nas.Wile E. Coyote":2c8oo71g je napisao(la):Игоре +1 :kk:
Сад се тек види ужас код Хиподрома, ако сам добро схватио цртеж, да би се продужило са моста у Раковицу не иде се испод раскрснице него кроз њу.
Rekao bih da se ne ide ni ispod raskrsnice, ni kroz nju, vec iznad. Kruzni tok je, chini mi se, ispod glavne trase.
Mozda ja gresim... :|
Pardoniram, o Hipodromu je rec.lukpot":7uh6511g je napisao(la):Kakav kružni tok, o hipodromu je reč?Felipe":7uh6511g je napisao(la):Meni se ipak chini da si pogresno protumachio crtez (ako mislis na glavnu trasu u produzetku mosta), na svoju srecu i na srecu svih nas.Wile E. Coyote":7uh6511g je napisao(la):Игоре +1 :kk:
Rekao bih da se ne ide ni ispod raskrsnice, ni kroz nju, vec iznad. Kruzni tok je, chini mi se, ispod glavne trase.
Mozda ja gresim... :|
"Most nije veza sa blokovima već je deo Unutrašnjeg magistralnog prstena, važne saobraćajnice.... "Wile E. Coyote":31t22k62 je napisao(la):Drugo pitanje je kako će povezati most sa Blokovima. Po slikama ispada da može da se ili siđe u garažu, ili u Milutina Milankovića, pa okolo-naokolo pored buvljaka. Ne sviđa mi se to. Jedino da produže prugu kroz Đorđa Stanojevića, a u Agostina Neta da dodaju drugi kolosek.
Na tom mestu (kod skretanja u depo) širina baštice je da komotno tri koloseka staju u nju...relja":zmv3c235 je napisao(la):Evo koliko ima mesta, uporedite sa širinom baštice kod skretanja u Depo
Verovatno je to napravljeno zbog autobusa koji su tuda išli za Depo, kada je napravljena pruga 80-tih, (a svi smo vozili tuda, kao prečicom, iako je bilo zabranjeno) a razmak između koloseka je ostavljen kada je probijana ulica pre par godina.nenad78":2q84dj9h je napisao(la):Na tom mestu (kod skretanja u depo) širina baštice je da komotno tri koloseka staju u nju...relja":2q84dj9h je napisao(la):Evo koliko ima mesta, uporedite sa širinom baštice kod skretanja u Depo
Jesi siguran? Sad sam nešto gledao na Google Earth-u, ne deluje mi tako (doduše, to je ipak fotografija). Bilo bi super da jeste...nenad78":2q84dj9h je napisao(la):A u Agostina Neta, baš sam pre neki dan gledao, i imam utisak da su kolovozne trake nekako "neprirodno" široke... Mislim da je neko o duplom koloseku mislio mnogo davno, ali je GSP hteo da uštedi pare pravljenjem samo jednog (servisnog) koloseka.
Stepeništa za prstup tramvajskom stajalištu (pardon - lakog šinskog sistema), sa obe strane trotoara u Radničkoj, a ima i neka pešačka staza, koliko vidimvucko":zumz3ufd je napisao(la):Pomislih da su ova 2 para plavih simbola semafori?Moze li pojasnjenje o cemu se radi