BOKI SMOKI
Advanced
Bas brzo napreduje Most. :kk:
A jel se taj Hipodrom intersection racuna u most ili u pristupne?
A jel se taj Hipodrom intersection racuna u most ili u pristupne?
:laugh:j*** lud zbunjenog...
Neki ce se pobuniti, ali ja tvoj komentar potpuno podrzavam! Evo ti plus!shumar":25b6ufjx je napisao(la):Nakon 40 godina dobijamo novi most, nakon 20 godina stajanja u mestu počinje bar jedan veliki infrastrukturni projekat da se gradi i to treba podržati, jer stagnacije je bilo i previše.
Ne mogu da se setim, ali mislim da je celokupan projekat od tacke A do tacke B trenao da kosta 465 miliona Eura, nisam siguran ali bilo je to u jednom od Sluzbenih listova iz 2006 godine, kada se sve utancalo i kada je projekat bio gotov. Najzalosnije mi je sto projekat nece biti uradjen kako je zamisljen. Ali ajde, ko sto rekoh gore, podrzavam ovu infrastrukturu jer nam je zaista neophodna kao i obilaznica. Kad se sve zavrsi pa mak i napola (po nasem obicaju) bice to OK.BOKI SMOKI":2ojkye0q je napisao(la):Znaci neko je spomenuo da ceo most ustvari kosta 400+ miliona evra, znaci ova 3 ce biti oko 1,3,1,4 milijarde. Dobro bi nam dosle Slobine pare sa Kipra, a o Kosovskom dugu da i ne govorim.
Već par dana stoji "parkiran" na barži kod stubova na NBG obali.PIGLET":3re2mf96 je napisao(la):Jutros iz BG voza videh da je derek kran pomeren na kraj i da je nedalelo na levoj obali Save još jedan segment spreman za dizanje :kk:
Тако некако и ја видим ситуацију.shumar":rviikr28 je napisao(la):Nakon 40 godina dobijamo novi most, nakon 20 godina stajanja u mestu počinje bar jedan veliki infrastrukturni projekat da se gradi i to treba podržati, jer stagnacije je bilo i previše.
Izliven je 31 segment, odnosno 139.5 metara. Oplata je trenutno podignuta na 32 segment.relja":1cn1qx6e je napisao(la):Do koje visine je poratso pilon?
Malopre sam izašao na vazduh, platforma na vrhu pilona se sada vidi iz Airport City-ja, sa zemlje, nadvisila je solitere u Belvilu.
Svaki segment je 4.5 metara, pa vrh oplate nije iznad 145 metara.relja":2te2sasu je napisao(la):Hvala. Vrh oplate je onda na kojoj visini? 150m?
Ništa ne dobijamo, sve to plaćamo, i to debelo.shumar":2d8joufn je napisao(la):Nakon 40 godina dobijamo novi most, nakon 20 godina stajanja u mestu počinje bar jedan veliki infrastrukturni projekat da se gradi i to treba podržati, jer stagnacije je bilo i previše.
medjutim":2f402e15 je napisao(la):Ništa ne dobijamo, sve to plaćamo, i to debelo.shumar":2f402e15 je napisao(la):Nakon 40 godina dobijamo novi most, nakon 20 godina stajanja u mestu počinje bar jedan veliki infrastrukturni projekat da se gradi i to treba podržati, jer stagnacije je bilo i previše.
Podržavam izgradnju infrastrukture jer se bez nje ne može, i jer će uštede vremena i para zbog novog mosta vredeti toliko, ali nisam siguran da su ktitori zaslužili toliku zahvalnost, imajući u vidu šta je sve zabrljano..