E, ja bih bas da pitam ako mogu - a sta vam znace ti plusOvi i jedinice sa kojima se "frljate"?LUCAS":312iik3o je napisao(la):Al se frljate sa plusevima breeee! :/
Pa to ti je Reputation! Ako imas nekoga da pohvalis za komentar onda mu dodas plus i njegov raste (s' oprostenjem), a ako ti niko neda plus onda mozes i sam da ga stavis. Kako ti se svidi.:/Felipe":2fnuucmx je napisao(la):ZIveli za novi par kablova!
@ nenad78
Izgleda da nase arhitekte vole da dosole sa 0,75m. :laugh:
Beogradjanka bi trebalo da je od najnize tacke, u Masarikovoj ulici, pa do vrha visoka 101m...
VIdish, ne znam ni za jednu drugu kulu od onvih sto si nabrojao... :/ Mozda je Rudo izmedju 90 i 100m...
E, ja bih bas da pitam ako mogu - a sta vam znace ti plusOvi i jedinice sa kojima se "frljate"?LUCAS":2fnuucmx je napisao(la):Al se frljate sa plusevima breeee! :/
O, pa nisam probao!Wile E. Coyote":1n5mqtsv je napisao(la):Не можеш дати плус самом себи.
Ја пробао кад си ти рекао, али неће, не дају душмани :lol:LUCAS":3hsnvdsc je napisao(la):O, pa nisam probao!Wile E. Coyote":3hsnvdsc je napisao(la):Не можеш дати плус самом себи.
Hm, sumnjiv si ti meni, al evo dacu ti jedan plusiTJ!:kk:Wile E. Coyote":36cip8fp je napisao(la):Ја пробао кад си ти рекао, али неће, не дају душмани :lol:LUCAS":36cip8fp je napisao(la):O, pa nisam probao!Wile E. Coyote":36cip8fp je napisao(la):Не можеш дати плус самом себи.
LUCAS":30nocy8i je napisao(la):Hm, sumnjiv si ti meni, al evo dacu ti jedan plusiTJ!:kk:Wile E. Coyote":30nocy8i je napisao(la):Ја пробао кад си ти рекао, али неће, не дају душмани :lol:LUCAS":30nocy8i je napisao(la):O, pa nisam probao!
Па, гроф није циција... Морам онда и ја вама двојици...Felipe":30nocy8i je napisao(la):^^
:lool:
Obojici po jedan, ja chastim! :laugh:
Za trud oko ove problematike.
znaci bukvalno ce betonski stub izgledati ovako , samo manjeg precnika ka vrhuVeliki Vracar":1sc33u8h je napisao(la):Veoma lepe Miloševe slike (+1) sa interesantne pozicije. Baš sam se pitao kako most izgleda sa Ušća i evo sad imamo divan odgovor.
Osim što je lepa, prva slika pruža mogućnost da se vidi dokle će pilon tačno da "naraste". Naime betonski deo će biti visok tačno kao vrh krana u ovom trenutku (175m). Na to se može u mislima dodati i čelična kupa od 25m a to je na slici rastojanje vrha oplate na pilonu i podnožja kabine na kranu. Meni se čini da će biti impresivan i da će se zbog izražene vitkosti nesmetano uklopiti u svoje "panoramsko okruženje". :kk:
All si ga lepo sagradio! Svaka cast za fotkicu!Archangel":jqs9ukfp je napisao(la):kada... lavabo xD
btw doradih malo sliku iznad sa tim uputstvima i dodah par kablova
http://img827.imageshack.us/img827/7387/p1080706b1.jpg
Ekstra vizualizacija, jedino bi ovaj dodati deo trebalo zarotirati malo ulevo (za debljinu betonskog dela pri vrhu) da bude savršeno prav što mu je i glavna estetska karakteristika (mnoge podseća na iglu isl.) Do sad je bilo stoji prav ko sveća a možda će se odomaćiti "prav je ko pilon na adi" :lol:Archangel":299bzr8z je napisao(la):btw doradih malo sliku iznad sa tim uputstvima i dodah par kablova
Ipak da ostavimo samo stub, a?:blah:vucko":1no8xo69 je napisao(la):Bilo bi zanimljivo,ovo je neka zezancija kragujevcana,izvinjavam se ako je bilo
http://www.sumadijapress.com/UserFiles/Image/Kragujevac/krstnavodi.jpg