XXX :laugh:Igor":3eeh8yos je napisao(la):Salim se ja naravno svakom se desi da pogresi, neka ostanu postovi, na kraju je bilo i simpaticno
haha,vucko":2woia57l je napisao(la):Ovo je ustvari ko uvod za pedjolinovu emisiju-da li si video patuljka kada pitaju klinca,e pa kod nas je da li si video pilon :lol:
Imamo stvarno čime da se pohvalimo, trenutno se u Beogradu grade dva mosta, jedan preko Ade Ciganlije sa pilonom visokim 200m, drugi preko konjarnika (u narodu poznatiji kao dimnjak) kao najbolji primer savremene mostogradnje a u planu je i treći (kineski) preko Dunava između Zemuna i Borče :lool:vucko":28v2ho7k je napisao(la):Ovo je ustvari ko uvod za pedjolinovu emisiju-da li si video patuljka kada pitaju klinca,e pa kod nas je da li si video pilon :lol:
Siguran sam da je Đilas već uvideo grešku i trenutno sa Miškom pregovara o donacijama za pristupne saobraćajnice :kk:vucko":13dc4ygx je napisao(la):Da,taj zapravo na konjarniku se gradi novom vertikalnom tehnologijom,kad ga zavrsimo doteracemo ga do prigodne lokacije i oboriti ga ne zemlju i puf,kada se razmakne prasina,unistena kola i po neko drvo imacemo most.A onda da trazimo kredit i projekat za pristupne saobracajnice jer nismo razmisljali o tome na vreme
Ja sam i dalje u uverenju da je ovaj most pravi pogodak al ne i mesto gde treba da stojiМирко":17id3lk6 je napisao(la):@medjutim
Mirko, kako god napravio, ne možeš da zabraniš ljudima da koriste Gazelu...
Управо то и ја кажем! Само су, можда, планери помислили да могу, када су, као решење које треба да преузме саобраћај са аутопута, односно - да му КОНКУРИШЕ, изабрали саобраћајницу инфериорну и по брзини и по пропусној моћи. А, само је требало 80 км/х по Новом Београду, тј. без семафора...
lici mi na neku fabriku, ali koju?vucko":rao9j9gn je napisao(la):Fenomenalna slika,odakle si slikao???
P.S.Pogodite sta se vidi u pozadini fokte koju sam postovao sa scc-a