LUCAS
Higher intermediate
Nego znas li ti onu:" Rdjavom k..... svaka dlaka smeta"?! EU ili ne!? Znalo se i zna se kako ce da se zavrsi, a sto se zakona tice u nasoj zemlji nikad nije funkcionisao pa nece funkcionisati sa EU ili bez nje. Negovorim u vezi pistoljdzija i narko dealer-a, nego sto se korupcije tice, gradjevinarstva, raznoraznih dozvola itd. Znazmo kako to ide.kingmanowar":s8juwe3v je napisao(la):Pa sigurno je da nas EU nece primiti dok sve ne sredimo kako treba, od zakona, pravosudja......pa do nas samih.Ne zaboravi da su oni ekonomska zajednica i da ih nije spojila ljubav prema narodima vec ekonomski interesi, pa stoga dok ne ispunimo sve sto je po njihovim pravilima nece 'leba da se najedemo, mada i bez tog ulaska u EU nam je u interesu da sredimo drzavu kako bi bolje ziveli.LUCAS":s8juwe3v je napisao(la):Oteto!? Dakle mi smo sampioni u otimanju. Toliko smo zagrizli u otimacinu i zajedljivost da to nije normalno! Koja EU da vraca, kome, kako, sta i kada?kingmanowar":s8juwe3v je napisao(la):Uh druze ne zaboravi da se to gradi na otetom zemljistu i da nece da izadje na dobro ako nastave tako, a kad tad ce EU da nam nalozi da se sva imovina vrati vlasnicima ili da se vlasnici obestete, a pitam se ko ce to onda da plati? Znam dvojcu koji sigurno nece (Djilas i Dulic)
@dedinje
Znas onu izreku: "Lako je tudjim k......m po koprivi mlatiti"
Nekoga je ta nacaionalizacija jako pogodila, a nekog nije. Eto mene nije, al opet svako treba da dobije ono sto mu pripada.
Uostalom znamo zasto je Grcka propala, a isto tako znamo zasto su Rimljani napravili zakon.