- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 41.858
Uh sad si mi zazvucao pomalo kontradiktorno. MIslm ja nisam strucnjak i kao jedan od mnogih forumasa dajem svoje skromno misljenje. Kazes da se saobracajni problem ne sagledava kroz mrezu vec kroz jednu saobracajnicu a sa druge strane kritikujes ne autonomsnost i uljucenje na pojedine tacke. Ja UMP zaista ne dozivljavam kao jos jedan autoput kroz Beograd a niti mu je to cilj a niti ce to i biti. Sa druge strane slazem se da nije bas najsretnije resenje ova integracija sa autokomandom ali videcemo jos kako ce to konacno biti reseno jel uz neku prikladnu denivelaciju http://beoland.com/aktuelnosti/pic/07/070313_2.jpg ne bi trebalo da bude vecih problema.
Sto se tice dela na Novobeogradskoj strani i nekonzistentnosti u pogledu kontinuiteta toka same saobracajnice (kombinacija petlji i povrsinskih raskrsnica) mislim da je u pitanju delom iznudjeno resenje a mozda i nedovoljna opravdanost tako skupljeg resenja.
Sto se tice dela na Novobeogradskoj strani i nekonzistentnosti u pogledu kontinuiteta toka same saobracajnice (kombinacija petlji i povrsinskih raskrsnica) mislim da je u pitanju delom iznudjeno resenje a mozda i nedovoljna opravdanost tako skupljeg resenja.