Postovani (Beo)Bilderi,
Da li ste pre neki dan u Politici videli plan saobracajnice koja ide paralelno sa prugom Tosin Bunar - Novi beograd, od raskrsnice ulica Tosin Bunar(Vojvodjanska) - Nikole Dobrovica sve do novog mosta? Kako ce izgledati petlja na novobeogradskoj strani? Vidim da petlja u Radnickoj odlicno napreduje ali nadam se da je neko razmisljao da most ima dva kraja - jedan je vise od 50%gotov a drugi? Osim pomenute slicice u Politici, nisam video nista drugo - ni neko idejno resenje, nista. Posto zivim na Bezanijskoj kosi, cesto gledam odozgo sa brda kuda bi ta ulica mogla da prodje i bas sam nesto skeptican, objasnicu zasto:
- svedok sam cestih guzvi na pomenutoj raskrsnici T.Bunar(tj Vojvodjanska) - N.Dobrovica, kako ce to izgledati kad se doda nova ulica? imam utisak da se na trasi nalazi zgrada bivseg Inex-Ukusa,ili kako se vec zove.
- ulica ce prolaziti pored trikotaze Djukic i ukrstati se sa Omladinskih brigada, raskrsnica ce biti u jednom nivou jel da? par stotina metara odatle nalazi se raskrsnica Oml. brigada i Milutina Milankovica, dve velike raskrsnice na kratkom rastojanju?
- sledece raskrsnica je Bul. Umetnosti gde nedostaje podvoznjak ispod pruge.Nije uradjen kad je pravljena pruga, kako misle sad da ce ga napraviti?? Da zatvore prugu na par meseci?
- zatim dolazimo do garaze GSP-a gde bi trebalo da bude nadvoznjak koji ce ici do novog mosta, uz denivelisanu raskrsnicu sa Jurija Gagarina? koliko ce im trebati da naprave takav nadvoznjak?
Svedoci smo da se pojedini veoma vazni projekti urade polovicno, ne bih zeleo da se to sada desi!
Srdacan pozdrav i izvinjavam se na mogucim brljotinama, ovo mi je prvi post na BeoBuildu.
Dejan