Wile E. Coyote
Advanced
Метро не може да прође туда. У том случају, треба форсирати да се направе све трамвајске везе и коначно заборавити на ЛРТ.
Ма и ако ускрате кинту, рекох већ да је боље узети комерцијални кредит и под неповољнијим условима него ово. Ко не плати на мосту, платиће на ћуприји.LUCAS":2vn640uf je napisao(la):Ne samo u PM, nego u tri lepe PM!!!! :notok: Samo se plasim da nam ne skrate kintu ili ako je pametan pa da odugovlaci nedogled! Nego odo' da nabavim malo kartona pa negde da se udomim na trasi UMP-a. Valjda ce da mi daju jedno dve sobe, lokacije nije bitna! :rant:
Razmišljao je, ali su mu maltene govotrili da priča glupsti...Peregrino":1g1lwe6i je napisao(la):Ali o tome izgleda niko nije razmišljao, te će ova divna šansa biti propuštena.
O toj stanici, liftu, stepenicama smo pričali poodavno. Sa ovim mostom to nikada nije bilo realno.Wile E. Coyote":31r5kwzu je napisao(la):Најгоре је што је била замишљена станица ЛРТ-а на мосту, али се од тога одустало.
Врло занимљиво. Сад ћемо да те грдимо што ниси сачувао тај летак.relja":205xwgvu je napisao(la):BTW, znam da nije za ovu temu, ali davno, početkom 2000-tih sam dobio u sanduče neki propagandni letak nekih tadašnjih vlasti, sa skicom tada zamišljenog LRT-a - koji je trebao da se u Omladinskih brigada penje na Savski nasip, vozi šetalištem do kraja bloka 45 Kasnije mi je mnogo bilo krivo što nisam sačuvao taj letak
Сигурно. А очекуј сигурно и неко декоративно осветљење приде.BOKI SMOKI":205xwgvu je napisao(la):A jel ce na vrhu pilona biti neka lampica, zbog aviona?
ja se samo nadam da se nece neki pametnjakovic setiti da stavi antene za mobilne mreze , dozvoljeno je samo lampica na vrh pilona i nista viseBOKI SMOKI":3nnipxc1 je napisao(la):A jel ce na vrhu pilona biti neka lampica, zbog aviona?
Jeste, ali vidis to postoje dva mala problema...prostorni planer":1wj9axio je napisao(la):Sto se tice gazele, da je Tito ziv, ne bi se mi ovako sramotili i cekali milostinju, vec bi covek rekao, od svih zaposlenih jedna dnevnica za samodoprinos za popravku mosta i stvar resena...