Save for web xD EXIF prepozna samo kad se ide na Save as. A i Save for web stavljam zato jer kad me sledeći put pita za snimanje, prebaci me odmah u folder gde sam i prethodnu sliku snimio, dok kad idem na Save as, svaki put moram da idem iz foldera gde se nalazi originalna slika u onaj u koji želimda snimim. Pre sam i ja selektovao slike al ih sada sve stavim. I pre sam u 1600x1200 baš zato što sam ih selektovao, dok sada stavim 1024x768Veliki Vracar":1d4cgbd5 je napisao(la):^^^^
Slikanje je zanimljivo kao i sama poseta gradilištu, ali je kasnija obrada i izbor slika i kačenje na sajt pravi smor. Archangel kako brišeš EXIF fajl, nisam još provalio, da bi još više smanjio veličinu slika i ubrzao kačenje.
Ove zadnje slike mi i ne ispadoše nešto zanimljive rekao bih (niko da donira neki plusić :lool: ) al dobro bar su informativne o trenutnom stanju
Cika sizif nam je danas malo neurozan, budi finiji prema njemuBOKI SMOKI":3gx3x5th je napisao(la):Pa kada drugi stavljaju slike kada se pilon uzdize ili vrsi navlacenje sto ja ne bi i stavljao sliku kada isto nesto novo urade?Kao na primer ovo sa leve strane mosta.
Al..nisi stavio sliku toga što si objašnjavao nego koro pa identičnu sliku koju je Mihailo postavioBOKI SMOKI":2xezdg52 je napisao(la):Pa kada drugi stavljaju slike kada se pilon uzdize ili vrsi navlacenje sto ja ne bi i stavljao sliku kada isto nesto novo urade?Kao na primer ovo sa leve strane mosta.
Jesam ali sam govorio za taj celicni koji je bio naspram pilona sa leve i sa desne, ali ovaj prvi put vidim.Archangel":li7o2mnn je napisao(la):aman, jesi li ti gledao slike poslednja dva meseca i jesi li komentarisao kako su taj čelični drugi deo postavili. Ja sam te razumeo da ti pričaš o betonskoj lansirnoj rampi što grade zsa novobeogradske strane dok tsi ti mislio na taj čelični