anyway, zar nisu ovde mogli da posade travicu? ionako ide samo tramvaj tuda. btw, juče sam prošao Savskom, lepo izgleda ona travica u tramvajskoj bašticiVeliki Vracar":2d5wg9ia je napisao(la):
Имај у виду да врх новог тобогана неће бити испод моста, тако да ће између врха тобогана и моста већ моћи да се "украде" метар-два висине, ако не и више.pedja76":cf9v7nfv je napisao(la):mozda sam dosadan, ali meni bas sumnjivo deluje da izmedju mosta i pruge ima mesta za novi tobogan - nadvoznjak radnicka-b-v.misica.
cak ispod ovog tobogana zice od zeleznice su na manje od 50cm od donje ivice nadvoznjaka...
Kako to da izmerimo?
Posmatraj to ovako - ako ima mesta za kružni tok, koji takođe mora biti višlji od pruge, onda sigurno ima i za novi nadvožnjak...pedja76":2fmno7hm je napisao(la):mozda sam dosadan, ali meni bas sumnjivo deluje da izmedju mosta i pruge ima mesta za novi tobogan - nadvoznjak radnicka-b-v.misica.
cak ispod ovog tobogana zice od zeleznice su na manje od 50cm od donje ivice nadvoznjaka...
Kako to da izmerimo?
А тек у Сан Франциску... Тамо од страха искачу из трамваја у покрету!Veliki Vracar":uupnybe2 je napisao(la):@ 2012
Da i niz Kalemegdan su tramvaji potpuno prazni, niko ne sme da se vozi dvojkom već decenijama...
+1zidar":7g82ekpn je napisao(la):U svakom slucaju animacija je krajnje posteno uradjena, lepo je prikazan zastoj koji ce se stvarati na iskljucenju iz radnicke ka novom beogradu, posledica kruznog toka koji je u stvari obicna raskrsnica bez semafora (pavac nbg-rakovica i banovo brdo-nbg se direktno ukrstaju). Zahvaljujem projektantima na iskrenosti.
http://www.imamoplan.com/files/gimgs/11_petlja-radnicka.gif
???????????2012":227ys7bs je napisao(la):Rešenje za tramvaje je očajno sa jednog tramvajskog tobogana iz Požeške sad i drugi koji silazi sa mosta,to je već previše! ljudi će umirati o straha na toj visini da kojim slučajem tramvaj ne iskoči iz šina(desilo se ne tako davno 13-ici pored Hipodroma) još i krivina-luk kao u zabavnom parku! tramvaji će biti prazni a ono malo što se odluči su avanturisti verovatno će to biti neko planinarsko društvo, mislim da ovi što daju takva rešenja za tramvaje nisu baš normalni..znate li da se ljudi zalede od straha kada se tramvaj sjuri malo brže iz Požeške pored Hipodroma, zimi kada je led i mraz uopšte ne sedaju u njih već su autobusi krcati... :o