dragan
Professional
Relativno dobro vreme ide na ruku gradjevinarima, a biće tako do Nove 2024.Svi pričamo istinu i početkom novembra (10.11) jeste bilo 2 šipa, ali posle mesecipo dana je uradjeno najmanje 30 šipova.
Relativno dobro vreme ide na ruku gradjevinarima, a biće tako do Nove 2024.Svi pričamo istinu i početkom novembra (10.11) jeste bilo 2 šipa, ali posle mesecipo dana je uradjeno najmanje 30 šipova.
Nažalost nemamo nekog člana u Užicu koji bi obišao radove i dao tačnu informaciju. Do 10.12. je postavljeno 28 od 44 šipa i to je poslednja validna informacija koju ja imam. Ako su radili istom dinamikom onda može da se očekuje da su postavili i izbetonirali svih 44 šipa ili će to uskoro završiti dok je još povoljno vreme.I evo stigla nova godina, jesu završili šipove?
Ma kakav pun profil kad je pgds oko 3500 vozila do rskrsnise Dupci a dalje preko Kadinjače oko 1700.Jedino mi žao što obilaznicu oko Užica ne grade kao pun profil kako je Vučić najavio svojevremeno
Da li se sada tačno zna kakav most je planiran?
Poznati detalji trase obilaznice oko Užica - Gradiće se most preko Đetinje i još 7 nadvožnjaka
Poznati detalji trase obilaznice oko Užica - Gradiće se most preko Đetinje i još 7 nadvožnjakawww.ekapija.com
Pogledajte prilog 186762
Sram te bilo @branik ! Već si na prvoj stranici političario! A sad hajdemo da se provozamo kroz taj tunel...Teretni saobraćaj će ići tamo gde je potreban i to u oba pravca, a ne da se
obilazi par stotina kilometara kada nešto mora da se preveze kamionima.
Razna roba ide u RS i taj deo Podrinja gravitira prema Bajinoj Bašti i Užicu.
Kad bi smanjio političarenje, možda bi shvatio da je u blizini i naš veliki
hidroenergetski objekat HE "Bajina Bašta" i da nam do nje treba što bolja
saobraćajna komunikacija za redovno održavanje i povremene remonte.
http://www.politika.rs/sr/clanak/378118 ... la-uz-Taru