Daj Dragane kakav crni kamp, 100 m2 betona debljine 5 cm na jednoj parceli. To ce biti kamp, mozda do leta.Ko hoće neka ga tako traži, ja očekujem da neko iz Užica slika kamp.
Polako Branik, u zoni radova je do 30 km/h, puno je masina na putu i pazi da ne zalutas i ne odes u tunel, jos nije zavrseno elektromasinsko opremanje. I pred Uzicem pazi da ne odes desno na obilaznicu jos nisu zavrsili diletacione spojnice na novom velikom mostuPošto sam bio prozvan, hteo sam jutros da odem do Volujca i slikam.
Ako budem mogao, otići ću ujutru. Očekujte fotke.
Jedino, pošto su počeli radovi, pripremni, glavni, sporedni, uređuje se kamp, presecaju vrpce, objavljuju bombastični izveštaji, probijaju tuneli i rokovi, komercijalizuju ugovori, možda se u tom sveopštem haosu zaglavimn u gužvi pa zakasnim.
Nisam nikog prozvao po imenu, a javio se još jedan forumaš za slikanje.Pošto sam bio prozvan, . . Očekujte fotke.
Gradi se kamp za kineze, tako sto su za mesec dana na placu izbetonirali jedno 150 m2, . .
Ovde je bitno da ovaj projekat nije "odložen" ili otkazan, jer je javno rečeno da će neki projekti biti odloženi za naredne godine. Za obilaznicu oko Požege baš i nema nekih najava, bar ja nisam video, a ona je mnogo jednostavnija, manja i jeftinija.Verovatno čekaju da im stignu "montažne kućice" koje su već naručene u Kini. Ali tamo je opet neko zatvaranje zbog kovida, pa zato možda kasni isporuka.
Inače, nisam ni ja zadovoljan kako se odugovlači sa početkom radova i možemo samo da se nadamo da će 2023. početi ozbiljni radovi oko Obilaznice i tunela na terenu.
U vrh glave. Ako neko može da pogleda na katastru, nemam iskustva sa njima.Ima mozda do 1ha