Da, npr. put od Pupinovog mosta ka Borči... dugo je i potrajao. A takvo stanje će za koju godinu da zadesi i put od Surčina do Obrenovca. Za Pupinov most - raspitaj se kod stvarno upućenih (Vučić, Đilas, BIA, CIP, naučni instituti) - njega neka čuvaju Bog i predsedavajući Mao.Ja bih dodao da koliko pratimo radove na ovom forumu, njihovi projekti su najkvalitetnije izvedeni...
Da, npr. put od Pupinovog mosta ka Borči... dugo je i potrajao. A takvo stanje će za koju godinu da zadesi i put od Surčina do Obrenovca. Za Pupinov most - raspitaj se kod stvarno upućenih (Vučić, Đilas, BIA, CIP, naučni instituti) - njega neka čuvaju Bog i predsedavajući Mao.
Све се то да средити, главни проблем су паре. То је и удавило наша предузећа.
Energoprojekt je dobio probijanje nasipa na nbg sad zašto je vlast odustala druga prica
Oni sasvim fino rade preko svojih ćerki firmi entel itd.Najlakse je razbucati firmu i staviti uslove da ne mogu da prodju na tenderu ni za održavanje
У прилог овоме што је колега написао:Postavio si pitanje da li umemo da probijemo tunel i ja ti kazem - ne umemo.
Mozda za neki do 200 metara bismo se i snasli, ali ispod Beograda nikako.
Entel se ne bavi niskogradnjom uopste, nego nekim konsaltingom na bliskom istoku za energetiku, ne znam kakve to veze ima sa tunelom ili mostom.
1940:
Pogledajte prilog 182820
2023:
"Da se ja pitam, ja bih tu prokopao tunel koji ponire u zemlju...."