Šta je novo?

Trolejbusi

Šarac je predao većinu linija privatnicima i to poteze gde je GSP imao najveću kilometražu, ovo za Strelu mi deluje kao fantazija. Ni Lasta se nije proslavila za vreme njega.

Pritom pričamo o osobi koja je bila delimični vlasnik "Braće Šarac", odnosno držao je neko vlasništvo u firmi sa bratom, iskreno totalno mi je nejasno kako mu je dozvoljeno da bude direktor GSP-a.
Ali čovek je pametan i neće da on sutra bude odgovoran za gašenje pogona i stavljanje cele firme u nepovoljnu poziciju. Dovoljno je on koristi izvukao iz svih onih podela linija. Takođe, isto tako ie otišao i iz Laste na vreme.

28 je ubedljivo najgora linija. Danas sam je čekao od 12h na Studentskom trgu i došla je tek u 12 i 40. Za liniju koja inače ide po redu vožnje na 9 minuta, a sad je još i pojačana kao zbog radova na Banjici, stvarno je sramota da se toliko čeka. Posle su naravno krenule 3 skoro u konvoju. Mogli bi uzeti 16 minuta tišine kao opravdanje, ali to je situacija sa 28 svakog dana u svako vreme. Srećom, ja je koristim samo jednom nedeljno, a i tad se obično odlučim da presedam na 40 kod Londona, a ne na 28 jer je 40 bar malo pouzdanija. Pošto sad 40 ne radi, morao sam na 28 i naravno, zakasnio sam. Ne znam kako je moguće da su 19, 22 i 29 doveli kolko tolko u red (pogotovo 22, baš sam zadovoljan sa njom u zadnje vreme), a da je na 28 tolki haos...

Zašto se truditi i raditi bilo šta kada je mnogo lakše sedeti skrštenih ruku, pardom sedeti i kukati po društvenim mrežama kako institucije ne rade svoj posao.​
Ниси у праву. @Boris92 је послао преко 100 пријава за неправилности за 57 и шта је добио? Ништа, ни један једини одговор. Зашто бих се ја трудио када знам у старту да од тога нема ништа. Колико је само свакодневно послато предлога да се стави 15-о возило на 83 и на крају ништа. Ништа не може да се уради док су ови на власти.

Једино објашњење свега овога ми је да се припрема терен да Стрела током следеће или 2027. улети са електробусима уместо трола и да све тролејбуске линије буду електробус линије. Све остало друго је теорија да људи из Секретаријата користе бело.

Једино објашњење свега овога ми је да се припрема терен да Стрела током следеће или 2027. улети са електробусима уместо трола и да све тролејбуске линије буду електробус линије. Све остало друго је теорија да људи из Секретаријата користе бело.
Опет "укинуто" лево скретање остаје што значи да ће нова 41 ићи највероватније улицом Џорџа Вашингтона ако отму.

Desi se nekad da trola ne stigne da skrene dok je ovima odozdo crveno, pa onda stoji dok je ostali koji idu nadole zaobilaze. Ali tako funkioniše decenijama i nisam čuo ni za najmanje čukanje na toj raskrsnici. Pritom zbog njihovog ćacilenda tu skreću i 24 i Eko 1. Jedino objašnjenje je gorepomenuta droga pomešana sa hlorom i iskonskom mržnjom koju gradski oci osećaju prema građanima. Jednostavno ne postoji drugo objašnjenje.

Vrh