Ђоле Певчанин
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 6.231
Спремају јер ако ови узму тролејбуске линије враћа се 41 али нешто измењеном трасом.
Nema šanse da će ćutati, ovo je još gore od ukidanja 28 jer oni nemaju nikakvu 77 do Makedonske.@ Ђоле
Ovim ne spremaju. 41 se ukida zbog levog skretanja. Neće biti zamene na ovoj trasi. Ni bus ni e-bus. Pišem u teoriji pošto ne verujem da će putnici da ćute, ipak je važna linija. Ako ćute, onda šta da se radi.
Мислио сам да не може горе од Весића, врло брзо по доласку Шапића схватио сам да може и још горе од Весића. Невероватно али врв може горе и од овог ментола. Не треба им дозволити да укину 41 или нешто слично, то су њихове форе да укину целокупан тролејбуски систем, желе да иду ка томе.Ja sam ubeđen da je ovo vrhunac ludila, i ne verujem da će sledeći gradonačelnik ili vršilac dužnosti šefa Beograda biti toliko loš kao ovaj.
Ne diraj 41 ili bilo koju trolejbusku liniju!
41 je bitnija ali je 40 duža ali nju delom pokrivaju 28 i 77.Strašno ovo je samo jer ne žele da nabave nove trole a prica sa strelom ne moze tek tako da prodje pa su odustali.ja samo vidim dva pogrešna odgovora. ja bi možda birao između 40 i 41 jer sam mlad i ne razumem se u to a kojom potrebom su razvijene i koliko se razlikuju.
Tako je još jedna linija mora da ide do Studenskog trga bila to 21 ili 22.Čak i kada 31 naiđe pre nego 29 ali ne može ni ona da pokupi toliko ljudi jer je već dovoljno preopterecena i par stanica dalje od pocetne...Eko2 je tu dosta pomogao i najvise se koristi na tom delu trase ali i on je nedovoljan.Imala bi istu korist kao što ima 21A sad.
Imaju vračarske trole dosta koristi i do Slavije, al naravno da je neophodno da se vrate i 19 i 21 i 22 (vidim da si nju zaboravio) do centra jer je 29 preopterećena. Jasno se to vidi kada na Slaviji 200 ljudi iz 19, 21A i 22 prelazi Beogradsku i pridružuju se grupi od 100 ljudi koja već čeka na Slaviji. I svi pokušavaju da se smeste u solo trolu koja se ne pojavljuje po 15 minuta i onda dođu 3 i sve 3 prepune, solo eko bus koji ide na 10 minuta i prepunjen 31 koji vec nema mesta od svojih putnika....