Šta je novo?

Trolejbusi

Hvala. Nisam znao da je taj princip. Rekoh ukidaju na mala vrata 😎

Iskreno nedostaje mi 21 kao trola, Ako ukidanje bude značilo da dobijamo 21 trolu nazad i plus pojačane ostale linije malo manje ću biti ljut. Svakako ne treba se mnogo radovati ni ovome jer nam nove trole hitno trebaju i ne može mnogo podsistem više zavisiti od starih.

Ниси у праву. @Boris92 је послао преко 100 пријава за неправилности за 57 и шта је добио? Ништа, ни један једини одговор. Зашто бих се ја трудио када знам у старту да од тога нема ништа. Колико је само свакодневно послато предлога да се стави 15-о возило на 83 и на крају ништа. Ништа не може да се уради док су ови на власти.
Istina. Imam sve dokumentovano. Na kraju su ( posle godinu dana ) doslovno postavili red vožnje koji sam im ja poslao na sajt i pustili treće vozilo. Znam pouzdano da je bilo mnogo više prijava za 57, ja sam lično poslao 100 komada.

Боље овако без укидања, вратиће се троле на 21 кад тад. И све ће се надајмо се једног дана вратити на Студентски трг.
Na Studentski trg da se vrate kad se kupe nove trole sa autonomijom, a ne ovako gde ih se naniže 15 na okretnici i onda blokiraju 31, ili kad neka trola crkne na sred okretnicu i isto tako blokira celu 31 na najmanje pola sata dok ne dođe kamion da odvuče trolu.

Подразумева се да буду са аутономијом, онда Лукашенков крпљени и неремонтовани отпад може у ЦЕЗАР.

Kad živiš u Nacionalnom parku Srbija, pogotovu zadnjih godina, nekako kreneš da misliš da te više ništa ne može iznenaditi. Ali onda pročitaš stvari poput ovoga da hoće da ukidaju celu jednu liniju zbog jednog levog skretanja i shvatiš da sa ovima uvek može još gore i još luđe.

oh-god-praying.gif

Ниси у праву. @Boris92 је послао преко 100 пријава за неправилности за 57 и шта је добио? Ништа, ни један једини одговор. Зашто бих се ја трудио када знам у старту да од тога нема ништа. Колико је само свакодневно послато предлога да се стави 15-о возило на 83 и на крају ништа. Ништа не може да се уради док су ови на власти.​
Pa cilj im i jeste da dobiju što više ljudi koji će da kukaju po mrežama a ništa konkretno ne urade. Mene svečano zabole što nekome nisu odgovorili ni na 100 prijava, jer ja nisam od onih koji padaju na takve stvari. Ja sam mnoge stvari uspeo da uradim jer sam bio uporan i pokušavao na raznorazne načine.​

Remontovane: 2018, 2019, 2024, 2029, 2031,
2032, 2047 i 2072 neka stave na grejanje mreže.
+ Rezerva za 19, 22 itd

Kao određene Bonite, ZiU i Trolze nekada.

Poslednja izmena:
Vrh