Zato sto su trenutno ukinute zbog nekih radova, ide 40ANa sajtu sjp nema redova vožnje za 40 i 41.
Znači zato su sad uspostavili 40A i pojačali 28, umesto 41A.OVI SU ZA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE.
![]()
Odlazi li zbog levog skretanja trolejbuska linija 41 u istoriju? - Tramvaj 8 uskoro na trasi, ali izmenjenoj u odnosu na prvobitnu
Odlazi li zbog levog skretanja trolejbuska linija 41 u istoriju? - Tramvaj 8 uskoro na trasi, ali izmenjenoj u odnosu na prvobitnuwww.ekapija.com
ne diraj mi 65Onda nek ukine 27 i 65 zbog levog skretanja iz Kraljice Marije u Ruzveltovu
Meni nije jasno šta ima da redukuju sa 14? Ionako ide bas retko, na 20 min. Šta sad da ide, na svakih 40?Не сме да им прође ни редукција 9 и 14 и Гангулисање петице са једним терминусом.
Meni sekretarijat rekao da 26 ne sme da skreće iz Takovske u Svetogorsku..Evo ja vozim 65 baš tim delom trase i ja ne vidim apsolutno nikakav problem sa tim levim skretanjem.
Možda su se i setili, pa će to biti kompenzacija za ukidanje 41, pa ce onda da vrate 41 sa minimalno izmenjenom trasom i autobusimaНеће ни то док су ови на власти. Они су већ заборавили да је била тролејбуска.
Istina. Imam sve dokumentovano. Na kraju su ( posle godinu dana ) doslovno postavili red vožnje koji sam im ja poslao na sajt i pustili treće vozilo. Znam pouzdano da je bilo mnogo više prijava za 57, ja sam lično poslao 100 komada.Ниси у праву. @Boris92 је послао преко 100 пријава за неправилности за 57 и шта је добио? Ништа, ни један једини одговор. Зашто бих се ја трудио када знам у старту да од тога нема ништа. Колико је само свакодневно послато предлога да се стави 15-о возило на 83 и на крају ништа. Ништа не може да се уради док су ови на власти.
Na Studentski trg da se vrate kad se kupe nove trole sa autonomijom, a ne ovako gde ih se naniže 15 na okretnici i onda blokiraju 31, ili kad neka trola crkne na sred okretnicu i isto tako blokira celu 31 na najmanje pola sata dok ne dođe kamion da odvuče trolu.Боље овако без укидања, вратиће се троле на 21 кад тад. И све ће се надајмо се једног дана вратити на Студентски трг.
Ниси у праву. @Boris92 је послао преко 100 пријава за неправилности за 57 и шта је добио? Ништа, ни један једини одговор. Зашто бих се ја трудио када знам у старту да од тога нема ништа. Колико је само свакодневно послато предлога да се стави 15-о возило на 83 и на крају ништа. Ништа не може да се уради док су ови на власти.
i remontovani neka ide slobodno, ništa bolji krš.Подразумева се да буду са аутономијом, онда Лукашенков крпљени и неремонтовани отпад може у ЦЕЗАР.
O hvl, nisam imao kontakta sa istom i nisam primetio.Inače konačno su prekodirali 19, više se ne pojavljuje kao 19L.