Šta je novo?

Trolejbusi

Iskreno nedostaje mi 21 kao trola, Ako ukidanje bude značilo da dobijamo 21 trolu nazad i plus pojačane ostale linije malo manje ću biti ljut. Svakako ne treba se mnogo radovati ni ovome jer nam nove trole hitno trebaju i ne može mnogo podsistem više zavisiti od starih.​
A ja ću biti onda malo više ljut, jer se ne slažem sa time da meni treba da bude gore da bi tebi bilo bolje.

Treba svima da nam bude bolje. :grand:

Sad će botovi propali da tvrde kako svi ukidaju trole.

Šapke debilko zna da se "ugleda" na druge. težimo i mi ka tome..
Canseling 28 (act II)

Kad živiš u Nacionalnom parku Srbija, pogotovu zadnjih godina, nekako kreneš da misliš da te više ništa ne može iznenaditi. Ali onda pročitaš stvari poput ovoga da hoće da ukidaju celu jednu liniju zbog jednog levog skretanja i shvatiš da sa ovima uvek može još gore i još luđe.

oh-god-praying.gif
Mene ovakve stvari ne iznenađuju, jer sam navikao da imamo bušno dno i da će svaki sledeći put biti gore. To ne znači da sam se pomirio sa time, niti da sedim skrštenih ruku za svaku stvar.​

Зна ли неко до кад ће возити Белоруски тролејбуси колико још година могу да возе?

Izdržaće do Expoa barem. Moći će još godinama da voze pod uslovom da se remontuju i neke rashoduju za delove. U nekim trolama se baš oseća istrošenost delova (elektromotora i ležajeva na primer).

Vrh