Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Radovi na trgu Republike su produženi do 16.4.2025. godine. Do tada neće saobraćati 28 i 41, dok 29 ide do Slavije, a umesto nje vozi 22A od Slavije do Studentskog trga.
Veoma slabo ide 40 kao i 77, žali mi se komšiluk. Mene pošto živim na okretnici uvek spase 79 od Gradske pa buvalno svaki dan pešačim do i od gradske bolnice. Zato dugoročno bi bilo dobro da se produži Čingrijina i da kroz nju ide 79 umesto da ide kroz Batutovu. Treba nam ta veza Čingrijine i Cvetkove pijace kao leba. I da ukinemo besmislenu 64.
Pre par nedelja sam se spustio do Zvezdare da se podsetim srednjoškolskih dana kad sam tu išao svaki dan i mogu da kažem da jedno 15 minuta najmanje nije bilo ničega i da je samo okretnica bila krcata.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.