Šta je novo?

Trolejbusi

Ma trebalo bi, ali neće ovi degernici ništa od toga. Zato sam i ja prestao da maštam i iznosim predloge o bilo čemu više, jer sam shvatio da ovi umnobolnici niti mogu, niti žele išta da rade. Danas sam posle mnogo vremena imao prvi ŠBB KBB predlog na susednoj temi o tramvajima. Čisto mi došlo malo. Inače već odavno ne gajim nikakve nade za mnoge veće projekte i promene.

Grad nikad pretrpaniji, a u nikad gorem stanju, skuplji nego ikad pre, saobraćaj više nego ikad, divlje gradnje, zagađenja, divljaštva... a oni se bave preslaganjem kocki i ivičnjaka na Terazijama, vrtenjem u krug na Trgu, crtanjem jednih i brisanjem drugih pešačkih, širenjem već proširene niše za autobuse, kružnim tokovima sa semaforima i sličnim idiotarijama. Sve same stupidarije bre.

Mostovi nula. Metro nula. Tuneli nula. Prstenovi nula. Trolejbusi nula. Tramvaji nula. Autobusi u napretku samo da bi partijski ortaci imali posla i državne cucle. Urbanizam nula. Komunalni red nula.

Nema bre od ovih ništa. Meni je čak i dalje aktuelna opcija da za 5 godina više ni ne budem ovde (u Srbiji). Mislim ne vredi, sve su mentolčine srozale. A i kad ih isteramo, ostaće nam brdo dugova i požara koje ćemo morati da gasimo. Užas. Seme im se zatrlo i svima koji su im ikada pomogli na bilo koji način.

Sapic-paljenje-sveca-za-Ribnikar-Foto-FoNet_Beoinfo.jpg

J im pas ...
Prokleti bili, da bog da ih stiglo sve posle, kao što je i Jezdu i Dafinu npr.

[staću ovde, i izvinjavam se]

IMG_2836.jpeg

Danas je pun depo trolejbusa, ne mogu ni da se vide garažni brojevi. #2058, za koju sam rekao da je očerupana i da je stajala iza #2050 kod ograde, je pomerena i više je nema ni tu, ni sa ove druge strane depoa gde je #2081. Neko je u Dorćolu baš neodlučan u vezi stanja trolejbusa.

ovaj je bio na 41 kad sam se ja vozio prošle nedelje i to isto krilo zatvoreno na srednjim vratima nije radilo te srednja vrata nisu otvarana. možda je konačno došao na red za popravku.

Vrh