Šta je novo?

Trolejbusi

Protest je pokidao!!!
Одлично.
Imamo i odgovor Šapića na zahteve radnika u vezi trolejbusa.

ezgif.com-video-to-gif-converter (1).gif

Baš sada slušam od Amera koji su na studentskoj razmeni u Srbiji i sa kojima radimo na nekoliko aktivnosti kako su im trole cool, niko nije ni spomenuo da mu smeta mreža ili tako nešto.
Naravno, stereotipno ove BKM trole trpaju u koš Sovjetskog Saveza, ali avaj sada. Baš se čude zašto bi se ukinuo sistem kada sam im spomenuo.

Sad sam na Slaviji zatekao #2061 kako koristi bateriju da se pomeri do stajališta-okretnice na platou.
stevecarrell-suprise.gif

Mislim da je isprva vozio redovnu 29ku ka St. trgu pa su mu naprasno javili da okrene na levo, na Slaviji. Pa je bio izvan "kruga" žica i pošto drugom motkom nije mogao da dohvati mrežu, upotrebio je autonomiju da se dokopa platoa i tu se vratio na žice.

Dobro je, nisu sve baterije pokradene i zapuštene. 😁

Sad sam na Slaviji zatekao #2061 kako koristi bateriju da se pomeri do stajališta-okretnice na platou.
stevecarrell-suprise.gif

Mislim da je isprva vozio redovnu 29ku ka St. trgu pa su mu naprasno javili da okrene na levo, na Slaviji. Pa je bio izvan "kruga" žica i pošto drugom motkom nije mogao da dohvati mrežu, upotrebio je autonomiju da se dokopa platoa i tu se vratio na žice.

Mislio sam da to kod nas ne radi, Impresivno, nadajmo se da ce te trole sa autonomijom da dodju u beograd

stevecarrell-suprise.gif

Pre par godina mi je prijatelj pričao kako je video da trola ide bez motki jer je mreža prekinuta, mislio sam da se drogira.

Juče sam se vozio jednom od harmonika na 29. Stali smo na usponu kod Bea, jedva je krenula iz mesta a poluprazna je bila. Poslednji atomi snage dok nije izašla na ravno. Nikad nisam video tako nejaku trolu ni iz vremena Zijača.

Kako su se pokazale Trolze u saobraćaju i održavanju, ovako estetski su mi nekako uvek bile..... jadne ?

Pre par godina mi je prijatelj pričao kako je video da trola ide bez motki jer je mreža prekinuta, mislio sam da se drogira.

Juče sam se vozio jednom od harmonika na 29. Stali smo na usponu kod Bea, jedva je krenula iz mesta a poluprazna je bila. Poslednji atomi snage dok nije izašla na ravno. Nikad nisam video tako nejaku trolu ni iz vremena Zijača.

Kako su se pokazale Trolze u saobraćaju i održavanju, ovako estetski su mi nekako uvek bile..... jadne ?
Sto najgore, meni trole ove koje imamo trenutno su mi jako simpaticnog izgleda, nisu neke prelepotice, ali koliko su izmucene i izmrcvarene i dalje izgledaju simpaticno, zivim u ulici koja ide ka depou, i postale su mi jako prijatan prizor, sama zamisao da ih nema me poprilicno smori.

Vrh