Šta je novo?

Trolejbusi

A gde su tramvaji bili koji su saobraćali pre trolejbusa kada nisu radili?

Не знам где су били трамваји али знам где ће и даље бити троле:

SKODA 32TR_Linija 40.jpg

Медак и студенте смо испоштовали, сад мало и нас са Звездаре, са Звездаре...! :cool:

Волео бих јако да се 19,21 и 22 врате на Студентски трг као и то да на 21 саобраћају троле а да не буде аутобуска 21А. Али нажалост знајући "стручне" људе из Секретаријата за јавни превоз то се више никад неће догодити.

Не знам где су били трамваји али знам где ће и даље бити троле:

Pogledajte prilog 229667

Медак и студенте смо испоштовали, сад мало и нас са Звездаре, са Звездаре...! :cool:
Koliko lepše izgleda grad samo sa ovako malom promenom.

Модерни трамваји и модерни тролејбуси су једина превозна средства која оплемењују изглед неког града. Дакле потпуна супротност од онога што тврди Гангула

Аутобуси као чест и досадан призор су у најбољем случају неутрални, мада загађују и издувним гасовима и буком.

Nije montaža majke mi. Mislim da je samo zabrljao sistem i onda greši, ali zamislite 218M stari na 29.
IMG_2414.png
IMG_2412.png

Strela posle svih dešavanja i reakcija na ovu temu, više nije zainteresovana za ulazak u priču o uvođenju njihovih elektrobusa umesto GSP-ovog trolejbuskog podsistema. 🥳

Strela posle svih dešavanja i reakcija na ovu temu, više nije zainteresovana za ulazak u priču o uvođenju njihovih elektrobusa umesto GSP-ovog trolejbuskog podsistema. 🥳
Кратко је то њима треба нешто да пеглају километражу зато су и узели троцифрене потезе.

Победа али делимична. Морају се вратити линије гсп-у и нема шта Гангула да одлучује о читавом једном систему без консултације са струком нити може да настави са одлукама које су у сукобу са важећом стратегијом јгп-а на бази шинских возила и тролејбуса.

С тим у вези, мора последњи тендер за 100 декоративних трамваја минималног капацитета пасти!

Strela posle svih dešavanja i reakcija na temu skraćivanja linija sa poteza 700 do bloka 20, kao i reakcija na temu o zameni trolejbusa elektrobusima uz preuzimanje trolejbuskog depoa...

Ово није победа. Не би ме чудило да се Гангула угради куповином електробуса из Кине или Турске за ГСП и тако замени троле. Нећемо му дати.

Ово није победа. Не би ме чудило да се Гангула угради куповином електробуса из Кине или Турске за ГСП и тако замени троле. Нећемо му дати.
Мислим да се то неће десити свакако јер у тој варијанти би морали да уложе огромна средства на инфрструктуру за електробусе и да се баве озбиљним планирањем. За оба једноставно нису способни.

Тако да се враћамо на њихове редовне делатности и домете - Намештен тендер за возила, у овом случају тролејбусе.

Jel neko zna kako će izgledati sledeći štrajk GSP-a? jel štrajkuju neki ili svi pogoni?

Vrh