Šta je novo?

Trolejbusi

A gde su tramvaji bili koji su saobraćali pre trolejbusa kada nisu radili?

Не знам где су били трамваји али знам где ће и даље бити троле:

SKODA 32TR_Linija 40.jpg

Медак и студенте смо испоштовали, сад мало и нас са Звездаре, са Звездаре...! :cool:

Волео бих јако да се 19,21 и 22 врате на Студентски трг као и то да на 21 саобраћају троле а да не буде аутобуска 21А. Али нажалост знајући "стручне" људе из Секретаријата за јавни превоз то се више никад неће догодити.

Не знам где су били трамваји али знам где ће и даље бити троле:

Pogledajte prilog 229667

Медак и студенте смо испоштовали, сад мало и нас са Звездаре, са Звездаре...! :cool:
Koliko lepše izgleda grad samo sa ovako malom promenom.

Модерни трамваји и модерни тролејбуси су једина превозна средства која оплемењују изглед неког града. Дакле потпуна супротност од онога што тврди Гангула

Аутобуси као чест и досадан призор су у најбољем случају неутрални, мада загађују и издувним гасовима и буком.

Nije montaža majke mi. Mislim da je samo zabrljao sistem i onda greši, ali zamislite 218M stari na 29.
IMG_2414.png
IMG_2412.png

Strela posle svih dešavanja i reakcija na ovu temu, više nije zainteresovana za ulazak u priču o uvođenju njihovih elektrobusa umesto GSP-ovog trolejbuskog podsistema. 🥳

Strela posle svih dešavanja i reakcija na ovu temu, više nije zainteresovana za ulazak u priču o uvođenju njihovih elektrobusa umesto GSP-ovog trolejbuskog podsistema. 🥳
Кратко је то њима треба нешто да пеглају километражу зато су и узели троцифрене потезе.

Победа али делимична. Морају се вратити линије гсп-у и нема шта Гангула да одлучује о читавом једном систему без консултације са струком нити може да настави са одлукама које су у сукобу са важећом стратегијом јгп-а на бази шинских возила и тролејбуса.

С тим у вези, мора последњи тендер за 100 декоративних трамваја минималног капацитета пасти!

Strela posle svih dešavanja i reakcija na temu skraćivanja linija sa poteza 700 do bloka 20, kao i reakcija na temu o zameni trolejbusa elektrobusima uz preuzimanje trolejbuskog depoa...

Ово није победа. Не би ме чудило да се Гангула угради куповином електробуса из Кине или Турске за ГСП и тако замени троле. Нећемо му дати.
Мислим да се то неће десити свакако јер у тој варијанти би морали да уложе огромна средства на инфрструктуру за електробусе и да се баве озбиљним планирањем. За оба једноставно нису способни.

Тако да се враћамо на њихове редовне делатности и домете - Намештен тендер за возила, у овом случају тролејбусе.

Jel neko zna kako će izgledati sledeći štrajk GSP-a? jel štrajkuju neki ili svi pogoni?

Ustuknula Strela, shvatili da su počeli previše da talasaju. Malo li su do sad dobili, pa im baš trebaju trolejbuske linije. Samo da ne diraju ovo što su već tenderima dobili, pa ne budi previše alav pa možda i neće.

"Strela, ukratko, ne želi reviziju opravdanosti svega onoga što su do sada preuzeli od GSP-a."

Haha pitam se što...

Какво надреално саопштење заправо. Буквално признадоше људи да су извршили лоповлук

Последњих годину дана како неко из редова овог режима иступи у јавност тако из нехата призна или изврши неколико кривичних дела.

Vrh