Moram da se samokorigujem. Kralja Milana je prohodna samo na raskrsnici sa Kneza Miloša, tako da bi 21 mogla da ide amo kao 31, preko Nemanjine i Kneza Miloša.
31 ide normalno, nisam siguran da si ispratio, sinoc sam se vozio sa 31. Samo je u nedelju bilo nešto , pa je na par sati kružio 31, inače on ide normalno sada.
Kome bih mogao da pisem za tu ideju oko produženja 21? Posto sam prosli put pisao sekretarijatu i niko mi nije odgovorio.
Moram da dam primer koliko je linija 22A debilska i besmislena - sinoc sam čekao na Slaviji, smer ka centru, bilo šta do Studentskog trga, i čekam, čekam, nema ništa, a 22A stoji i čeka polazak prema nekom redu voznje koji očigledno postoji, ali nažalost nigde na internetu ne može da se nadje… I posle 15 min čekanja nailaze EKO2, i 31, jedan za drugim, i tek NAKON toga krece 22A i naravno svi su ušli u 31 i eko, i 22A je vozio maglu nakon toga.
A onda situacija u povratku, koliko je glupa linija jer se ne poklapaju polasci sa trolom 29, a valjda po nekoj logici 22a postoji da bi nadoknadio nedostatak linije 29, i trebalo bi da služi kao produžetak iste - na studentskom trgu sam hteo da uhvatim nešto do slavije da bih stigao na poslednju 29-ku do kuce, i nisam stigao jer 22A je stajala i čekala polazak i dok je nešto naišlo meni je poslednja trola sa Slavije otisla… Na kraju sam išao 31com do Sumica pa uhvatio poslednju 29 u kontra smeru ka Slaviji do kuce