Somi303":10o8jmw8 je napisao(la):Па да се вратимо на тему
Стигао нови модел тролејбуса само за БГ
Ради се о моделу ЗиУ-9
:lool: :laugh: :lool:
Чубурац, виђе новости? :shok:
Somi303":10o8jmw8 je napisao(la):Па да се вратимо на тему
Стигао нови модел тролејбуса само за БГ
Ради се о моделу ЗиУ-9
:lool: :laugh: :lool:
Preneto na gsp forumu.Nikoleta ce da unisti kontrolora A vozacu nikom nista.NOVI 011":mn4bcvub je napisao(la):Ako neko zna gde mogu da se žalim. Juče je kontrolor u 22ci jeo semenke bacao ljuspice na pod,podrigivao,vozač nije imao karte,mnogo sam se iznervirao. Garažni broj 2040 vreme tačno 15:05. :notok:
Hvala matori :kk:vucko":1mjoqoyl je napisao(la):Preneto na gsp forumu.Nikoleta ce da unisti kontrolora A vozacu nikom nista.NOVI 011":1mjoqoyl je napisao(la):Ako neko zna gde mogu da se žalim. Juče je kontrolor u 22ci jeo semenke bacao ljuspice na pod,podrigivao,vozač nije imao karte,mnogo sam se iznervirao. Garažni broj 2040 vreme tačno 15:05. :notok:
Ma nista,samo ubuduce reci i gde je tada bilo to vozilo i u kom smeru,cisto da znaju koga da cimaju jer verovatno ima vise tih asistenata u 22 samo u suprotnim smerovimaNOVI 011":2mykhxua je napisao(la):Hvala matori :kk:vucko":2mykhxua je napisao(la):Preneto na gsp forumu.Nikoleta ce da unisti kontrolora A vozacu nikom nista.NOVI 011":2mykhxua je napisao(la):Ako neko zna gde mogu da se žalim. Juče je kontrolor u 22ci jeo semenke bacao ljuspice na pod,podrigivao,vozač nije imao karte,mnogo sam se iznervirao. Garažni broj 2040 vreme tačno 15:05. :notok:
Somi303":2c67tbcv je napisao(la):На колико иде 19?
Somi303":1nhd8vto je napisao(la):Хвала , али стекао сам утисак да иде на 45 мин :bash: