Isao sam ka zvezdari 40-icom, zglobnim bkm 333. Na raskrsnici je vozac malo preterao sa brzinom, trole su spale i jedna od njih je pocepala jednu od zica (nije zica na koju se kaci trola nego ona za stabilizaciju). Varnice sevale na sve strane.
pao je bio i lik pre par dana pod točak busa i ostao bez glaveamm8990":2s072m2c je napisao(la):Primetio sam da su na stajalištu kod Politike postavili nekakve metalne kvržice koje sprečavaju da putnici prilikom ulaska okliznu i padnu pod vozilo. Ovo je verovatno zbog one nesreće od pre nekoliko dana kada je devojka pala pod trolejbus koji ju je pregazio. Nesreća se dogodilo tako što je trčala uz ivicu trotoara pokušavajući da sustigne autobus na liniji 31 na Studentskom trgu, oliznula i pala pod zadnji točak, na svu sreću ostala je živa sa povredama karlice i kostiju obe noge.
Jeste, spomenuo je doka nas je jos bilo troje. Pre nego sto je vecina dosla.JohnnyLee":2gfvo0o1 je napisao(la):mislim da on to nije ni spominjao. samo je rekao da ima puno raznih gluposti u depou, koje bi trebalo izbaciti da bi se ubacile trole (uključujući i traktor)