I? Dalje? Sto onda nije zvao policiju? Ti nisi shvatio sta sam napisao. Rekao sam da je tvoj drug trebao da zove policiju umesto da plati, a ne da ce oni zvati na njega.Cuburac93":i7jts67h je napisao(la):Mare ovaj da ti kazem nesto cale mu radi u u dvajesdevetom i to u zandarmeriji pa mu nebi nista mogli da mu urade
А шта је онда оно за Скопље? Колико знам, тамо нема трола. :/stf":2mloy7ir je napisao(la):
http://photo.ukrinform.ua/eng/current/photo.php?id=310873The Macedonian delegation has also discussed a LAZ's proposal to supply LAZ-E301 articulated low-deck trolleybuses with the attraction of Ukrainian companies into the building of trolleybus lines. As reported, the holding's proposal was declared best.
Autobusi, kao sto rece Amm8990Wile E. Coyote":qppim73h je napisao(la):А шта је онда оно за Скопље? Колико знам, тамо нема трола. :/
Meni ovo deluje kao poprilicno bedan fotosop experiment.vucko":1nhvnfs4 je napisao(la):I redizajn za Skoplje
Аха, ОК, сад је јасно, збунили сте ме причом о аутобусима усред приче о тролејбусима.stf":2btt476s je napisao(la):Autobusi, kao sto rece Amm8990Wile E. Coyote":2btt476s je napisao(la):А шта је онда оно за Скопље? Колико знам, тамо нема трола. :/
Dobro gura ta prikolica, a ovaj brka za volanom ne pokazuje ni trunku milosti...amm8990":1i4m05z6 je napisao(la):
Ovo je sa oficijalnog sajta LAZ-a, nego sad sam primetio da je sajt dostupan na ruskom i srpskom jeziku :shok:vrachar":1izhzj3d je napisao(la):Meni ovo deluje kao poprilicno bedan fotosop experiment.vucko":1izhzj3d je napisao(la):
Otkako su zamenili skretnice i tu i na na slaviji ispred hotela trole često spadaju. Verovatno su loše skretnice :/vrachar":2x137jzw je napisao(la):Iako je kontaktna mreza na Crvenom Krstu potpuno obnovljena pre ne vise 2 meseca, na spoju ispred Beogradskog Dramskog trole ispadaju na svakih pola sata. Guzva koja se pravi u 14. decembra je nenormalna.
Izgrebace vozaci kao sto su sve nalepnice sa telefonon za primedbe na voznju naprsno bile izgrebane.amm8990":2is0uowt je napisao(la):Danas sam u Trolzi gb 155 video i zvanično obaveštenje tj. nalepnicu o osiguranju putnika i naplati štete...