Šta je novo?

Trolejbusi

nbumbic":3inyqsrv je napisao(la):
Problem je što razni GSP fanđo vozači uopšte ni ne pokušavaju da izbegnu udarne rupe.
Često u troli imam prilike da vidim kako oni direktno idu u rupu,čak i kad je leva traka potpuno prazna.
To je tacno, naravno, to ne rade svi voraci, ali velika vecina da. Trebalo bi da prodju neki kurs koji bi im podigao svest o tome, ce takvim ponasanjem, vrlo brzo opet voziti trole u stanju u kom su bile Ziu.
Ako iz GSP traze od putnika da cuvaju vozila, treba i putnici da traze od vozaca. Zapravo, treba ih snimati, pa u inspekciju, ili tako nesto....

Izgoreo novi trolejbus pri transportu u Beograd

Jedan trolejbus iz kontingenta nedavno nabavljenih vozila iz Belorusije izgoreo je usled udara visokog napona na železnici prilikom dolaska u Beograd.

Kako navodi direktor GSP “Beograd” Radoslav Nikolić na vozilu je u potpunosti izgorela elektronika pa je ta trola vraćena u Belorusiju na popravku.

76878_bgd20-nove-trole-foto-z-safar_f.jpg

Inače, isporuka kupljenih trolejbusa iz Belorusije očekuje se do kraja novembra. Do sada je vozni park gradskog prevoznika osvežen sa 34 nova trolejbusa koji već voze građane na linijama 19,21 i 22.

- Jedna trola je vraćena tako da će jedino njena isporuka kasniti. Ostale bi trebalo da stignu najkasnije do 2. decembra. Nakon toga sledi probna vožnja i prilagođavanje vozila našoj mreži. Dan ili dva posle sve trole će biti na ulicama izuzev ove jedne koja je vraćena u Belorusiju - kaže Nikolić.

Blic

Kakve sve gluposti pišu novinari i to sa zakašnjenjem od jedno mesec-dva. Tačno je da je prilikom pretovara jedna trola dodirnula konktantnu mrežu železnice i spržila elektroniku, o tome smo već diskutovali. Međutim, ovde se stiče utisak da je ceo trolejbus izgoreo, a ne elektronika :|

Voze ko divljaciiii, to mi se sviđa.

Nije ni čudo što ih čukaju.

ja se vozio tramvajem do bacinje pa presao na trolu do banjice 2 uso sam u novu trolu i da vam kazem znaci lik kad je raspalio na nizbrdici ja mislio ako ne poletimo misilm neznam sta, mnogo se izivljavaju na tim trolama

Na Banjici, pa skoro sve do Kneza Miloša voze baš brzo, ali ne samo nove, već i starije trole, čak i ZiU-9 :o Kontaktna mreža je na tom potezu novija i motke skoro nikada ne spadaju iako ih voze baš brzo.

kazu na gsp forumu jedan od vozaca da su testirali autonomiju novih trola i da nije ni blizu 500 metara :(

Ni meni.Tako bi legla trola za mirijevo nemam reci.Ova voznja 79kom danas je bila ravna posmrtnoj povorci.Al pre toga moraju da prosire onu nesretnu ulicu koja od milana rakica ide dole u rupu

Može ovako?

[video]http://www.youtube.com/watch?v=aepgUR5AsUc[/video]

Super video!Ako poteraju do mirijeva trolu ovako ce da izgleda,original! :laugh:

Uh,ovo selo ima baš sustainable development i green tehnologiju,dobar primer za Srpska sela i zaseoke... :)

:shok: Ово је невероватно! Чудо да троле нису спале. Мора да је ово нека привремена окретница?

E "medjutim" hvala ti sto si postavio :D :D :D Evo ruski ofroad trola.....

ako nađem jos neki zanimljiv video ili sliku obavesticu vas

Ovo bi naše zadruge trebalo da primene,traktor sa trolama,kombajn i sl., domaća struja je jeftinija od nafte te bi poljski radovi bili u +

To su izgleda u SSSR-u planirali :laugh::laugh::laugh:
trolleytruck_resized.jpg

ccec99be83c5.jpg

Dobro, ostali su samo na kamionima, ali mi možemo da proširimo na ostale mašine :p

Vrh